Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztényeknek lehet morbid...

Keresztényeknek lehet morbid fekete humora?

Figyelt kérdés
Vagy a Sátántól jön?

2021. szept. 27. 22:11
 1/10 A kérdező kommentje:

Akartam írni egy viccet, de belegondoltam, hogy valaki megsértődne miatta, ezért nem tettem meg.

Ha megtenném, akkor én lennék a gonosz, vagy a másik túl érzékeny?

2021. szept. 27. 22:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Megint olvastam egy kérdést, amire tudtam volna egy durvát... olyan gonosz vagyok...
2021. szept. 27. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Mária szűzen fogant, de a kisded születése után feltűnt 3 idegen pasi akik ajándékot hoztak neki...
2021. szept. 27. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
*foganta Jézust
2021. szept. 27. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
15%
Pont ebben a pillanatban gondoltam erre én is. Lehet a fekete humor- démon okozza és meg kell tőle tisztulni.🙄
2021. szept. 28. 06:36
 6/10 anonim ***** válasza:
6%
persze, nekem az van. sátánista black metált is élem
2021. szept. 28. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem szerencsés. Vigyázni érdemes az úgynevezett viccekkel, mert nem lehet tudni, kiben mit vált ki. Lehet hogy egy alapvetően jó szándékú ateista ember pont ezért fogja meggyűlölni a keresztényeket: mert látja, azok a saját vallásukkal is viccelődnek. Több olyan liberális emberrel találkoztam/olvastam, aki nem a kereszténység alaptanítása miatt (akár még szimpatikus is neki a felebaráti szeretet stb.), hanem pontosan a keresztény emberek életvitele miatt utasítja el a kereszténységet.
2021. szept. 29. 07:48
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként Eddie Murphynek is fekete humora van nem?
2021. szept. 29. 07:54
 9/10 gungasam ***** válasza:
100%
A kérdés feltevése kettőzéses, a fekete humor ugyanaz mint a morbid humor. Elegendő az egyik jelző a dolog leírásához. Egyébként a válaszom: nyugodtan lehet fekete humora bármilyen vallásúnak, a lényeges, hogy eléggé érthető közegben legyen a közegben amelyben megnyilvánul.mert akinek van humora az nem sértődik meg.
2021. okt. 16. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A humor (vagy fekete humor) nem vallásfüggő. Ez az egyén személyiségének a része, hogy kinek milyen a humora vallástól függetlenül.
2021. okt. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

A keresztényeknek szabad piros vagy fekete autót vezetni? És baba rózsaszínt?

Létezik olyan autó, amire Bibliai idézeteket festettek fel?

Igazából nincsenek is keresztények, csak álszentek - ti ezt hogy látjátok?

Nos tehát a legtöbb ember aki vallásos és elmegy templomba az a legtöbbször csak szokásból megy, 1 óráig szent, utána kijövet már követi is el a "bűnöket", és prédikál a templomba nem járóknak hogy ők micsoda jó lelkek. Szóval a kereszténység, a templom egyfajta...

A néger keresztények szerint Jézus fekete vagy fehér ember volt? És a muszlim négerek szerint Allah néger volt?

Amerikában sok afro-amerikai azt mondja hogy Jézus fekete volt,hisz sok rabszolgát vitte annak idején a Közel-keletre ezért akár néger is lehetett Jézus. Szerintetek?

Keresztények! Mik az emberfeletti erők?

Leginkább katolikusoktól, de más kereszténytől is. Isten és a Sátán (katolikus) hitem szerint létezik. De vajon léteznek-e emberfeletti, az előbbi kettőtől független erők? Illetve a szellemidézés mennyire igaz, avagy mennyire lehet kapcsolatot létesíteni az...

Milyen gettósabb fekete [ehhjj] rappereket ismertek akik keresztények?

Valami ilyesmire gondoltam: Csak hát ez közel sem keresztény :/

Keresztények! Tudnátok nekem mondani egy olyan szentet, vagy fontos egyházi személyt, akire igazak a következők?

A középkorban élt az inkvizíció korában. Vállig érő fekete haja volt, fiatalon halt meg. köze volt az inkvizícióhoz, talán egy inkvizítor segédje volt, de ez nem biztos. Az is lehet hogy papnövendék. díszes temetése volt egy nagy templomban. Nagyon fontos, hogy abban a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!