Keresztényeknek lehet morbid fekete humora?
Akartam írni egy viccet, de belegondoltam, hogy valaki megsértődne miatta, ezért nem tettem meg.
Ha megtenném, akkor én lennék a gonosz, vagy a másik túl érzékeny?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Létezik olyan autó, amire Bibliai idézeteket festettek fel?
Nos tehát a legtöbb ember aki vallásos és elmegy templomba az a legtöbbször csak szokásból megy, 1 óráig szent, utána kijövet már követi is el a "bűnöket", és prédikál a templomba nem járóknak hogy ők micsoda jó lelkek. Szóval a kereszténység, a templom egyfajta...
Amerikában sok afro-amerikai azt mondja hogy Jézus fekete volt,hisz sok rabszolgát vitte annak idején a Közel-keletre ezért akár néger is lehetett Jézus. Szerintetek?
Leginkább katolikusoktól, de más kereszténytől is. Isten és a Sátán (katolikus) hitem szerint létezik. De vajon léteznek-e emberfeletti, az előbbi kettőtől független erők? Illetve a szellemidézés mennyire igaz, avagy mennyire lehet kapcsolatot létesíteni az...
Valami ilyesmire gondoltam: Csak hát ez közel sem keresztény :/
A középkorban élt az inkvizíció korában. Vállig érő fekete haja volt, fiatalon halt meg. köze volt az inkvizícióhoz, talán egy inkvizítor segédje volt, de ez nem biztos. Az is lehet hogy papnövendék. díszes temetése volt egy nagy templomban. Nagyon fontos, hogy abban a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!