Miért választottad pont a Biblia isten behódolását? mit tett érted amit én értem nem tett?

válasza:Szia,
Nem hiszem, hogy Isten az alapján dönti el valakiről, hogy alkalmas-e egy örök életre hogy mit gondol róla. Sokkal inkább kérdés az, hogy képes-e a kollektív önzetlenségre, mely az élet alapja.
Üdv. Péter

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azon kívül a predesztináciot téves tanításnak tartom de az Oszövetsègben mégis sokszor úgy tűnik hogy egy szemelyválogatás után lesz valakiből egy nagy vezető bármit tesz ha százszor bukik is el.
Örülnék neki, ha mondanátok egy idézetet, vagy esetleg privátban segíteni tudnátok. Egy fontos portfoliot kellene beadnom, es itt a kerdesre vissza tekintve az idezetbol egy esszet kellene irnom.
Ismertebb felekezetekre példa: katolikus, ortodox, református, evangélikus, baptista, pünkösdi, metodista, anglikán, presbiteriánus.
Erre nagyon emlékszem hittanról, hogy így tanultuk. Ezért voltam mindig szkeptikus ezzel az egész kereszténységgel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!