Voltak olyan dolgaim az életben ( paráznaság) amit meg akartam tagadni, pár napig sikerült is. De aztán nem bírtam ki és tudtam hogy ez bűn Isten előtt. Van esélyem megbocsájtásra?
Vagy a paráznaság túl nagy bűn
A,úgy rosszul írtam, nem vagyok benne biztos mert van ahol azt irják hogy nem bűn a szex oldalak, meg a maszturbáció

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:48
Na ez alapigazság!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen nem tudom elhinni és elfogadni,hogy Isten egy olan valaki lenne,aki büntet.Ez egyszerüen képelenség! Ezt a szeretet minden logikája elenezné. Valójábn mi büntessük magunkat tudatlanságunkal,mert nem ismerjünk önmagunkat.
Zsoltárok 115:4-8 "Azoknak bálványai ezüst és arany, Földi ember kezének munkája. 5 Szájuk van, de nem beszélnek, Szemük van, de nem látnak, 6 Fülük van, de nem hallanak, Orruk van, de nem szagolnak. 7 Kezük van, de nem tapintanak, Lábuk van, de nem járnak; Nem...
Hiszem, hogy Isten ezen a területen is vezet. Ám mégis sokszor vagyok türelmetlen, és eszembe jut, hogy keresgéljek én magam is. Aztán úgy érzem, h Istennek nincs szüksége a segítségemre (ami igaz is), de mi van, ha Ő sugallja a gondolatot? Olyan bonyolultnak tűnik....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!