Amikor Isten összekeverte a nyelveket, akkor utána hogyan magyarázta el az egyik ember a másiknak például az elvont fogalmakat?
A gyerekeknek hogyan tanítod meg?
Rajzoltak egy smileyt a homokba ;P
Ahogy a gyerekeket, vagy azokat tanítják, akik idegennyelvre járnak.
Megtanítod az alap kifejezésmódot, aztán elmagyarázod a saját nyelveden, ahogyan másnak is tennéd, szóval körül kell írnod valahogy.
Azt latod rajtam ha merges vagyok ,azt is ha csalodott,es azt is ha nincs onuralmam.
Ezenkivul nem szaz ember volt,es szaz nyelven kezdtek beszelni.
Amikor megtortent szetszeledtek a fold szinen,persze idovel.
Nem gondolnam ezek lettek volna a legfobb gondok,de te miken gondolkozol..
Tisztelt Kérdező!
Hívő vagyok, és erre a kérdésre nem lehetséges válaszolni, mivel a Biblia nem tartalmaz erre vonatkozóan információkat. A bábeli történet leírása után ugyanis emlékeim szerint van egy családfaleírás, azután pedig Ábrahám története követezik.
T. Kerdezo!
Termeszetesen, mikor Isten osszezavarta az emberek nyelvet, akkor nem ugy tette, hogy minden ember mas nyelven beszelt. Hanem egy-egy csoport azonos nyelven szolt. Ezek ratalaltak egymasra, es ezek utan tortent meg a szetszeledes a foldon. Tehat egy-egy csoporton belul megertettek egymast minden vonatkozasban. Ha mas nyelvet beszelo csoporttal talalkoztak, ugyan az tortent mint ma, nem ertjuk egymast. Udv: Judit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!