A homoszexualitás betegség vagy bűn?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5..
Itt a tegnap már megvitatták
egyik sem.
nem 'betegseg' olyan tekintetben, hogy gyogyitani nem lehet - meg nem is kell, mivel se nem onveszelyes, se nem kozveszelyes, illetve az adott szemely egeszsegi allapotat erdemben nem befolyasolja.
nem bun olyan tekintetben, hogy a homoszexualis ember nem maga dontott ugy, hogy a sajat nemehez vonzodik, ez neki termeszetes dolog.
es nem mellesleg minden olyan vallas, ami ennek a vagynak a 'kieleset' (azaz a homoszexualis kapcsolatot) bunkent aposztrofalja, a pokol legmelyere valo.
Betegség-e vagy bűn-e!
Ha tudod, hogy sokan azt fogják válaszolni hogy ez vele született izé-bizé, akkor miért kérdezed? Mi alapján döntöd el, hogy melyikünknek van igaza?
Én azt mondom amit a BIBLIA:
a homoszexualitás az egy démonizált állapot! BŰN!
Mit gondolsz, azok az emberek akik egyszer melegek lesznek, elmennek valami terápiára és helyrejönnek? Én láttam már szabadulásokat, és MILYEN VÉLETLEN EGYBEESÉS, hogy azok akik megszabadultak a démonoktól, azok aztán nem voltak melegek!
Sajnos a világ kifordult magából, ezt mindenki lássa, és azt mondjuk hogy a másság elfogadás az jajj de szupicsúcs, meg nemerd megszólni a homikat, mert akkor elítélsz másokat, és te vagy a gonosz...
És én hiába fogom neked bizonygatni hogy ez nem betegség, előttem 20 ember azt mondja hogy az. TE kinek fogsz hinni?
Én azt mondom kérdezd meg azt aki teremtette az embert, és az majd megmondja hogy bűn-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!