Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A homoszexualitás betegség...

Szeressük egymást kérdése:

A homoszexualitás betegség vagy bűn?

Figyelt kérdés
Érveket, vagy hiteles linkeket is kérekszépen ha lehet.
2014. máj. 16. 13:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a hajlam önmagában nem bűn, csak a tett. Azt sem ítéli el senki, ha magamban rosszat gondolok valakiről. Viszont én a tettet rossznak ítélem a saját elveim szerint, amiket én a Bibliára alapozok.
2014. máj. 16. 13:27
 2/26 anonim ***** válasza:
2014. máj. 16. 13:29
 3/26 anonim ***** válasza:
75%
Egyik sem.
2014. máj. 16. 13:29
 4/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem nekünk kell eldönteni. Felesleges olyan dolgokban sarkos ítéletet hozni amiben nem vagyunk érintettek. Ezzel csak plusz terhet veszünk a vállunkra. A melegek ezt saját magukban döntsék el. Bizonyos határokon belül azt csinálnak amit akarnak. Nekünk az feladatunk, hogy ne lépjék át a határokat. Ne rohangáljanak szakállas nők az utcán, akik kopasz tangás fickókkal fajtalankodnak az óvoda melletti parkban.
2014. máj. 16. 13:40
 5/26 anonim ***** válasza:
0%
Attól,hogy valaki hajlamos a hízásra az még nem bűn.Pedig a falánkságot is elítéli a Biblia.
2014. máj. 16. 13:44
 6/26 anonim ***** válasza:
13%
Betegség. Mentális betegség. Az ember arra teremtetett, hogy gyermekeket nemzzen, de nemcsak az ember, hanem minden élőlény arra teremtetett, hogy nemzéssel szaporodjon, mert az élet csak így tartható fenn. Ez egy természeti törvény. Márpedig homoszexualitásból sohasem lesz utód, vagyis, ha minden férfi és nő homoszexuális lenne, akkor az élet kihalna a Földön. Ez ellentmond a természet rendjének. Tehát a homoszexualitás nem természetes állapot, ámbár jelen van a természetben. Állatoknál is megfigyelhető, ha a hím nem jut nőstényhez, a szaporodásképességre való hajlam akkor is benne van, tehát azon próbálja levezetni ezt az ösztönt, amit talál magának, vagy a saját hím fajtársait, vagy másfajta állatot. Tehát a homoszexualitás nem természetes állapot, márcsak azért sem, mert a férfi nincs elzárva a nőtől, vagyis a férfi-nő kapcsolat bármikor, bárhol kialakítható.
2014. máj. 16. 13:49
 7/26 anonim ***** válasza:
75%

egyik sem.

nem 'betegseg' olyan tekintetben, hogy gyogyitani nem lehet - meg nem is kell, mivel se nem onveszelyes, se nem kozveszelyes, illetve az adott szemely egeszsegi allapotat erdemben nem befolyasolja.

nem bun olyan tekintetben, hogy a homoszexualis ember nem maga dontott ugy, hogy a sajat nemehez vonzodik, ez neki termeszetes dolog.

es nem mellesleg minden olyan vallas, ami ennek a vagynak a 'kieleset' (azaz a homoszexualis kapcsolatot) bunkent aposztrofalja, a pokol legmelyere valo.

2014. máj. 16. 13:49
 8/26 anonim ***** válasza:
61%
Én sokáig azt vallottam,hogy beteges dolog, én (hetero vagyok), de ahogy idősebb lettem rájöttem,hogy ez magán dolog a szexuális beállítottsága egy embernek. Az ő dolga mit szeret szexuálisan, egy hetero embernek is lehetnek extrém szexuális szokásai,gondolatai stb. Ameddig korlátok között tartja, a 4 fal között szokását, nem az utcán gusztustalankodik, addig nincs baj, saját dolga mit csinál 4 fal közt.
2014. máj. 16. 13:57
 9/26 anonim ***** válasza:
28%

Betegség-e vagy bűn-e!

Ha tudod, hogy sokan azt fogják válaszolni hogy ez vele született izé-bizé, akkor miért kérdezed? Mi alapján döntöd el, hogy melyikünknek van igaza?

Én azt mondom amit a BIBLIA:

a homoszexualitás az egy démonizált állapot! BŰN!

Mit gondolsz, azok az emberek akik egyszer melegek lesznek, elmennek valami terápiára és helyrejönnek? Én láttam már szabadulásokat, és MILYEN VÉLETLEN EGYBEESÉS, hogy azok akik megszabadultak a démonoktól, azok aztán nem voltak melegek!

Sajnos a világ kifordult magából, ezt mindenki lássa, és azt mondjuk hogy a másság elfogadás az jajj de szupicsúcs, meg nemerd megszólni a homikat, mert akkor elítélsz másokat, és te vagy a gonosz...

2014. máj. 16. 16:33
 10/26 anonim ***** válasza:
57%

És én hiába fogom neked bizonygatni hogy ez nem betegség, előttem 20 ember azt mondja hogy az. TE kinek fogsz hinni?

Én azt mondom kérdezd meg azt aki teremtette az embert, és az majd megmondja hogy bűn-e

2014. máj. 16. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!