Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Kultúra és közösség » Vallás

A kérdés

Szerintetek a Sátán megtévesztésből vonta vissza a varázslást? És Isten miért nem tesz már olyan jeleket?

A Biblia a Sátánról is ír, mint aki tud jeleket és csodákat tenni, pl. az egyiptomi fáraó előtt ők is kígyóvá tudták változtatni a botot.


Aki jobban ismeri a Bibliát, az idézhet is még ilyen történeteket, amikor a Sátán tudott csodát tenni.


Namármost ő direkt lépett egyel hátrább, hogy az emberek materialisták maradjanak?


Vagy miért nem tud ő sem laboratóriumi körülmények között csodát tenni, élvonalbeli egyetemeken, vagy hitetlen világi vezetők előtt, mint ahogy azt Mózesnél olvashatjuk?


És Isten?

Ha a fáraóra akart/tudott hatni, miért nem akar hasonlóképpen ezekre az egyetemi materialista professzorokra, tudósokra?


Ha csak úgy bejárkálnának a keresztények pl. az Európa Parlamentbe olyan jeleket, csodákat tenni, mint amit a Bibliában olvasunk, biztosan több lenne a keresztény megtérő is, és nagyobb érvényt tudnának szerezni az akaratuknak, az evolucionista, materialista tudósok is megszégyenülhetnének eképpen, mégsem történik ez meg.  jún. 12. 10:08  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
Nem történt semmi változás azt leszámítva, hogy az emberek már nem vesznek mindenféle bazári trükköket.

A válasz 56%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/11Időpont jún. 12. 10:34 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Tamás321 nevű felhasználó válasza:

"És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett."


"És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek..."


Rengeteg ilyen ige van, ahol arról van szó, hogy minden úgy történik, hogy adaték néki (Sátánnak vagy valamilyen hatalmi rendszernek) hatalom erre vagy arra a dologra, természetesen Istentől.

És ehhez jön hozzá az, hogy mindennek rendelt ideje van.

Tehát isteni menetrend szerint mennek a dolgok, és amikor itt az idő, adaték Sátánnak Istentől hatalom a jelek és csodák megtételére, hogy elhitesse a föld lakosságát.

Most jelenleg Sátán csodái áradnak ki a földre, mert Istentől van az, hogy a tévelygés lelkét kiöntötte a sátáni hazugságok ereje által, hogy kárhoztassanak mindazok, akik nem fogadták be az igazságot, hanem az igazságtalanságokban gyönyörködtek.

Vagyis, mivel az embereknek a hazugság kell, ezért Isten megengedte, hogy a hazugság csodái által Sátán magához gyűjtse a fertelmes lelkeket, akik őt imádják. Az ezotéria, spiritizmus, okkultizmus, sámánizmus és egyéb dolgok által ezek a sátáni csodák valósulnak meg napjainkban a Sátán ereje által.A válaszíró 46%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/11Időpont jún. 12. 12:09 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Sátán rendkívül erős, és éppen ezért nem tesz csodákat. Ha megfigyeled, a legtöbb csoda amit a keresztény istennek tulajdonítanak teljesen céltalan. Csak megmutatja hogy ilyen is van, de nem azért teszi mert el akarná érni akármit is. Síró festmények, vagy szobrok - teljesen céltalanok.

Jelenleg NEM Sátán korszakát éljük, de már közel van. A Vízöntő korszaka fogja magával hozni az új világrendet.

A materialista világ és szemlélet pedig pont a kereszténység és a többi ábrahámi vallás miatt létezhet. Sátán és a Démonok ez ellen küzdenek.A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/11Időpont jún. 12. 12:58 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

"A materialista világ és szemlélet pedig pont a kereszténység és a többi ábrahámi vallás miatt létezhet."


ööö nem... azért létezik, mert működik ellentétben a kereszténységgel. A kereszténység nevében még az égvilágon semmit sem találtak fel.A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/11Időpont jún. 12. 14:40 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kígyós pont egy ismert trükk, és ma is meg tudja csinálni, aki ért hozzá.

A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/11Időpont jún. 12. 15:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Itt van egy téma, pl. a melegházasság.


Ha annyira zavarja ez a keresztényeket, miért nem mennek be a keresztény vezetők a világi vezetők elé, akár a sátán embereivel, és versenyeznének, hogy ki tud nagyobb csodát tenni, azaz kinek van igaza.


Miért van az, hogy senki nem tud semmit csinálni manapság a materialisták szeme láttára, hogy kitérítse őket a hitükből?


Élőben tud közvetíteni a sok hírcsatorna is, a csodákkal sokkal nagyobb hatást lehetne elérni.# 6/11Időpont jún. 12. 21:11 Privát üzenet

Nem, nem!

Szó nem volt igazságról! Attól nem lesz igaza, ha nagyobb csodát tud tenni!


A kérdés az volt, hogy melyikük istene a hatalmasabb.

Egy paraszthajszállal a keresztények istene bizonyult hatalmasabbnak.


MA viszont már NINCSENEK csodák. Csak ott, ahol valami miatt nem sikerül normálisan dokumentálni.

Dokumentált csoda nem született még egy sem a világtörténelem folyamán.A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/11Időpont jún. 12. 22:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

[link]


Isten cselekszik, ha megnyitjuk az ajtót neki az ördög is cselekszik ha megnyitják az ajtót neki.A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/11Időpont jún. 13. 18:24 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

8-as!


Itt nem történik csoda, csak beszél róla. Csodákról beszélni elméleti síkon én is tudok.


Nincs olyan videó, hogy teszem azt a Hit Gyülekezetében nagy nyilvánosság előtt, ott a színpadon kinőtt volna valakinek a keze, lába, stb.


Olyat persze tudnak mutatni, ahol úgy tűnik, a két egyenlőtlen hosszú láb hirtelen egyenlővé lett. Igen, ilyen nagy "gyógyító összejöveteleken" tolószékből is felállnak, vakok látnak, süketek hallanak, csak az a baj, hogy senki sem tudja ezt leellenőrizni, hogy az adott illető tényleg ilyen beteg volt-e.


De ahol látványos fizikai változás kell, olyat általában nem engednek a színpadra.


Ezen kívül ezeken az összejövetelen már megteremtik azt a hangulatot, hogy a tömeg teljesen kritikátlan legyen, aki ilyen helyre elment, már alapból hisz benne. Nem pl. kórházakban (ahol manapság koncentráltan vannak jelen a betegek, mennyi csodát lehetne ott tenni, materialista emberek között, akik hátha megtérnének Istenhez.)


A Bibliában sok olyan eset van, ahol hitetleneknek tett jeleket Isten, hogy higgyenek, nem feltétlen az ember nyitotta meg az ajtót, nem ő kezdeményezett.# 9/11Időpont jún. 13. 18:55 Privát üzenet

Valamit nagyon nem ertettél meg a csodák hit által működnek meg kell alapozni őket alapja az Isten Igéje amely bekerül az ember szívében, hitet hit létre a természetfelettire.

Ha nem így teszel akkor nem működnek a csodák.


Isten hit által cselekszik es nem emberi humanizmusból, pedig Isten minden beteget szívesen meggyógyitana de ez nem csak tőle függ én éltem átt csodákates mások életében is láttam valamint láttam beteg embereket hitetlenül a betegségükben meghalni.


Tény hogy az Európai társadalom materialista beállítottságú az afrikai emberek sokkal spirituálisabbak ott több csodák is történnek.A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/11Időpont jún. 13. 20:45 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
A MINDENHATÓ Isten sem tud mindig segíteni?
Isten azt várja el, hogy majd mindörökkön örökké folyamatosan imádjuk ő, vagy folyamatosan a pokolban szenvedjünk? Más opció nincs?
Ha a jó nem létezhet rossz nélkül, akkor Isten értelmetlen nélküle?
Vallásos emberek, ti Nietzsche sorsát Isten büntetésének tartjátok?
A mindenható Isten Fia hogyan jósolhatott meg ilyeneket, tehetett ilyen kijelentéseket?
Akik a teremtést és Noé bárkáját komolyan veszik, azok a Bábel tornyát is? Isten úgy látja, torony építésével el lehet érni az eget?

Kérdések a Kultúra és közösség rovatbólKérdések a Vallás rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!