Hát figyelj!
Volt egy jó ismerősöm, akinek a barátnője tudott cifrákat mondani. Egyszer úgy mentegetőzött, hogy azért késett, mert olyan sokan voltak a villamoson, hogy nem tudott leszállni, elment a végállomásig, aztán még kétszer körbement, míg végül sikerült eljutnia hozzánk, de ekkor is csak úgy, hogy végül az ablakon mászott ki a villamosból.
Mit mondjak, volt aki nevetett, volt aki beszólt neki, hogy miért nézi a többi embert tökkelütöttnek, egyedül és voltam, aki eggyüttérzően bólogatott, mert semmibe sem került nekem és szidtam a közlekedést, mert ez akár valóság is lehetett volna, hiszen villamos is van, meg végállomás, aztán néha megesik, hogy tömegnyomor van rajta, az ablakon, ha bajosan is, de talán ki is lehet mászni, mert mégiscsak van ablak és attól függetlenül, hogy a történet szokatlan, hajlamos voltam hitelt adni neki, de Istenben nem tudok hinni.
Valahogy az túl gyermeteg mese.
:)
Pfff.
Annak még volt értelme hogy feltölts vidcsit ahol azt mondod "Tagadom a Szent Lelket" (a Biblia szerint az egyetlen megbocsáthatatlan bűn a SzentLélek káromlása).
„A hit hiányához nem kell különösebb ok.”
Tévedés... Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem kell különösebben megindokolni a számtalan okot, ami a hit hiányához vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!