Zártszelvény 15x15x1,5 -t hogyan lehet hajlítani? Két szempontból kell. Az egyik hogy mennyi a lehető legkisebb ív derékszekben és hogyan kell azt megcsinálni. A másik pedig nagyjából 75 cm átmérőjű félkör, lehetőleg szabályos.

válasza:Csak sokkal nehezebb is...
De lehet ez lesz a megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Helosztok, kezd a víznyomás alacsony lenni a kombi cirkómban, rá akartam engedni némi wassert (mint már tettem megannyiszor), de a műanyag tekerője elengedett, belül elnyíródni látszik. Lehet valami ilyesmit venni vagy esetleg csavarhúzót/bitet, ami ezt a félkör alakú...
(félkör ívben)
Nem nagy, 10-20 m2-es lenne, felette egy füves placc lenne, terhelés nem érné. 4 méter mélyen lenne az alja, 2-n a teteje, 1,8-1,9-es belmagassággal. Alja döngölt föld, pár centi agyaggal. Szigetelés képpen a tetejére egy 20-30 cm-es agyagréteget öntünk, az oldalaihoz...
Nos van egy félkör bevágásos lapom meg van egy másikfajta is.. és mind a kettőt rögziteni tudom a dekopírfürészemben. (Einhell bs 350) Gyárilag melyikkel kellene használnom? Itt a két fajtáról kép:1.
Köszönöm, ha valaki esetleg ért hozzá ;), mert nagyon kéne ebből 3 darab, de nem találtam sehol.
Egy eddig nem használt helyiségben szeretnék szobát kialakítani. Belülről a falat beléceztük, szüvetgyapottal szigeteltük, majd gipszkarton került rá. Van egy félkör ívhez hasonló formájú ablak, a gipszkarton már a formájára van vágva. Itt az ablaklnál, a gipszkarton...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!