Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Zártszelvény 15x15x1,5 -t...

Zártszelvény 15x15x1,5 -t hogyan lehet hajlítani? Két szempontból kell. Az egyik hogy mennyi a lehető legkisebb ív derékszekben és hogyan kell azt megcsinálni. A másik pedig nagyjából 75 cm átmérőjű félkör, lehetőleg szabályos.

Figyelt kérdés
2025. máj. 21. 09:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csináld 30x30x3-ból. 3-as falvastagságot jól lehet hegeszteni! És erősebb is lesz.
2025. máj. 22. 00:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Csak sokkal nehezebb is...

De lehet ez lesz a megoldás

2025. máj. 22. 06:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Legalább nem borul fel.
2025. máj. 22. 07:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Semmiképp se borul fel mert terpeszben lesz. Muszáj mert a tömegközéppont magas lesz.
2025. máj. 22. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Félkör profilú szelepfej csavarhúzó/bit kombi cirkóhoz?

Helosztok, kezd a víznyomás alacsony lenni a kombi cirkómban, rá akartam engedni némi wassert (mint már tettem megannyiszor), de a műanyag tekerője elengedett, belül elnyíródni látszik. Lehet valami ilyesmit venni vagy esetleg csavarhúzót/bitet, ami ezt a félkör alakú...

Lehet pincét építeni régi kisméretű bontott téglából félkör alakúra, és a fugázást agyaggal végezni?

Nem nagy, 10-20 m2-es lenne, felette egy füves placc lenne, terhelés nem érné. 4 méter mélyen lenne az alja, 2-n a teteje, 1,8-1,9-es belmagassággal. Alja döngölt föld, pár centi agyaggal. Szigetelés képpen a tetejére egy 20-30 cm-es agyagréteget öntünk, az oldalaihoz...

Dekopírfürész LAPOK-nak hányféle befogórészük van? (félkör kivágású meg a másikon kivül) Mi a külömbség köztük? Többi lenn

Nos van egy félkör bevágásos lapom meg van egy másikfajta is.. és mind a kettőt rögziteni tudom a dekopírfürészemben. (Einhell bs 350) Gyárilag melyikkel kellene használnom? Itt a két fajtáról kép:1.

Ennek mi a neve (ha minden igaz, valamilyen anya-a félkör alakú izé)? KÉP lent. Hol tudok ilyet beszerezni?

Köszönöm, ha valaki esetleg ért hozzá ;), mert nagyon kéne ebből 3 darab, de nem találtam sehol.

Félkör alakú ablak okoz fejtörést, mit tegyek?

Egy eddig nem használt helyiségben szeretnék szobát kialakítani. Belülről a falat beléceztük, szüvetgyapottal szigeteltük, majd gipszkarton került rá. Van egy félkör ívhez hasonló formájú ablak, a gipszkarton már a formájára van vágva. Itt az ablaklnál, a gipszkarton...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!