Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudnék venni olcsó de jó...

Hol tudnék venni olcsó de jó vasalódeszkát?

Figyelt kérdés

Kérem csak olyat írjatok amiről tudjátok, hogy JÓ a minősége... gondolok itt arra, hogy nem billeg, nem megy tnkre 1 év alatt stb...

kb 5000ft-om van rá :S

Köszi

2011. dec. 11. 01:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Felszámolás alatt lévő cégeket keress.És használtat magad is feltudod újítani.
2011. dec. 11. 08:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ikeás van, és teljesen jó. Ilyen: [link]
2011. dec. 11. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Pesthez közel és jó tömegközlekedéssel rendelkező, olcsó települést tudtok ajánlani? Olyat ahol olcsó a ház?

Nem akarok azzal megbarátkozni hogy sosem lehet egy saját házunk nekem meg Páromnak. Csak 20-30 milláért van jó ház? Nincs nagy igényem, egy 70nm-es ház elég, aminek a tetőterét mondjuk be lehet építeni, legyen 1-200 nm telke és csókolom.

Olcsón tömör beltéri ajtót hol lehet venni?

Hello! Beltéri ajtóra lenne szükségem egy panel lakásban,de mindenhol ilyan 30.000Ft+ ért találok.. na én ennyit nem szeretnék ki adni érte.. hanem vmi olcsóbb nincs valahol? Nem kell semmi cicoma bele, csak kerete+ajtó legyen:D Köszönöm.

Valami tipp, hogy hol lehet valami nagyon egyszerű, nagyon olcsó asztali lámpát venni?

Jó, azt gondolom, hogy világítástechnikai üzletben lehet, de milyen helyeken árulnak még szerintetek lámpát?

Hol lehet nézni Baktalórántházi kiadó ingatlanokat?

Noss megpróbálkoztam a keresővel,ki is hozzot kb 80 találatot Baktalóránháza - Kiadó ingatlanok címen, ám a 80 találat közül 77 db Nyíregyi, Gyulaji valamint Debreceni volt a maradék hárommeg almások, meg telkek voltak. :@:@:@:@ ki tudna segíteni, hogy hol találhatok a...

Hol lehet olcsó még is szép virágot venni? II. kerületben.

Nem cserepes hanem vágott virágos :D Tudtok ilyet? Bevált virágosokat ?:D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!