Hogyan tudok a falba 12cm átmérőjü lyukat fúrni?
4 éves tégla fal (38-as), belül festett, kivül még csak vakolt, szigetelés nincs. A fürdőszobába egy páraelszívó ventillátort szeretnék beépíteni, a falba kellene a csőnek fúrnom egy 120mm átmérőjü lyukat.
Jól tudom, hogy koronafúró a neve, amivel ez kivitelezhető? Lehet ezeket bérelni (debrecen), vagy inkább vegyek egy ilyen fúrófejet? Sima otthoni fúrógéppel ki tudom fúrni? Vagy a legegyszerübb, ha keresek egy mestert, aki kifúrja? Annak mennyi az ára?
Bocs a sok kérdésért, remélem tudtok segíteni.

válasza:Koronafúró jó hozzá, de sima fúrógép kevés lesz hozzá.
Bérelj egy rendes gépet fúróval.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fúrás közben a falból kiesett kb.5 centis átmérőjű rész. Albérlet, ezért gyors megoldást keresek!
Van erre valami maró szerszám?
Szeretnék néhány oszlopnak gödröt a kertbe a fenti paraméterekkel. Betont öntenék bele és abban rögzíteném az oszlopokat. Láttam korábban olyan eszközt, amivel kitekerhető a talajból a föld, hogy lyukat képezzünk, de nem tudom, hogy mi a neve, ill. hol szerezhető be.
Helló számítógépház tetején akarok csinálni a ventilátornak egy 12cm átmérőjű lyukat csak nem tudom mivel kéne? A gépház teteje fém lemez vékony!
Pontosan az érdekel, hogy az anyagot milyen eszköz segítségével visszük be a lyukba.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!