Mennyibe kerül vidéki családi házra egy riasztó és egy kamera?
A 3. válaszoló által csatolthoz hasonló, sms küldős riasztóm van nekem is. Kb. 30ezer forint volt, 3 nyitásérzékelő, 3 mozgásérzékelő, 2 távirányító, 1 sziréna van hozzá. Van rajta külön otthoni riasztás funkció, amikor pl. csak a nyitásérzékelők aktívak, a mozgásérzékelők nem. Így ha éjszaka bekapcsolja, akkor csak az ajtóbehatolásra riaszt. Nekem eddig tökéletesen működik, az sms küldés nagyon hasznos, jó találmány! Ha "akció" van, nem csak vijjog a vakvilágba, amire a szomszédok is csak bejjebb húzódnak, hanem azonnal értesít, és tudok menni "intézkedni" a baltanyéllel.
A hátránya mindösszesen annyi, hogy az érzékelők elemmel működnek, amiket időnként cserélni kell.
5-ös vagyok,
ja, ehhez nem kell internet, csak egy aktív sim kártya, és mobilhálózati lefedettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!