Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Villanyszerelési kérdés. A...

Villanyszerelési kérdés. A beépített sütőnek, ha a főzőrésze gázzal működik, mindenképpen 3 fázis kiépítésére van szüksége?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem mindenképpen. Az enyém egy fázisú. Szerintem a többség ilyen.
2010. jún. 23. 18:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne szükség 3 fázisra?Ha a főzőlap is elektromos lenne akkor sem feltétlen(!) szükséges 3 fázis, csak nem mehet egyszerre több...
2010. jún. 23. 18:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Ó, de jó lenne! Most végeztek a festéssel, nem lenne kedvem megint a bombához.

Viszont a beépíthető tűzhelyről sem szívesen mondanék le, már egészen jó áron is láttam.

Köszi, remélem, neked van igazad!

2010. jún. 23. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
ilyen esetek elkerülésére : gégecső, ha elég méretes cserélheted bontás nélkül a vezetéket...bár sajna apám nem híve ennek, az első lakásnál kihisztiztem (szó szerint :D ),az új lakásban megint elmaradt, mert sem apunak sem a páromnak nem volt kedve vésni én meg örültem, hogy legalább hajlandóak voltak vezetéket cserélni - a szomszéd vezetéke engem igazolt, mert azóta leégett ;)
2010. jún. 23. 19:45
 5/12 A kérdező kommentje:

öö. Akkor lehet, hogy nem bírja? Ezek szerint a tiéd is panel?

Akkor azt kell megnézni, hogy mennyi fogyasztása a sütőnek, és mi elég neki? Azt hogy kell kiszámolni, vagy ki tudja megmondani?

Még a 220-nál tartok, ott is ragadtam le. :(

A tűzhelyárusnak az az érdeke, hogy eladja a tűzhelyet. A villanyszerelőnek, hogy minél több villanyt szereljen.

???

2010. jún. 24. 07:21
 6/12 anonim ***** válasza:
2.5mm2-es vezeték elég neki.
2010. jún. 25. 15:55
 7/12 anonim ***** válasza:
1.5mm2-es is elég egy villanytűzhelynek!
2010. jún. 25. 16:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm, de ezt sajnos, nem értem..
2010. jún. 25. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz? :)

Kérdezz nyugodtan!

2010. jún. 25. 16:19
 10/12 A kérdező kommentje:

A számokat...:)

a mm és a kettes. Amúgy semmit sem.

Azt sem tudom elképzelni, hogy bedugják a konnektorba, mint egy lámpát mondjuk, de akkor hol vezetik el a zsinórt?

Meg, ha mondjuk megveszem a tűzhelyet, aztán jönnének bekötni, és nincs hová?

2010. jún. 25. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Fűtés-kérdés. Hogy a gazdaságosabb a kazánt üzemeltetni?

60...vagy 75 fokra állítani a vízhőfokot. Baxi kombikazán,2soros,80 centi magas radiátorok vannak.

Bpen, szeretnék lakást nézni, gondolkodom vásárlás és albérlet között. Kérdés lent?

Nos, kérdés melyik érné meg jobban, viszont egyedül max egy olyan lakást tudnék fizetni ami bérleti díjjal és rezsivel kb 60ezer körül lenne, persze ez függene az akkori fizetéstől. De láttam olcsó önkormányzati lakásokat, ezekről nem tudok nagyon semmit... hogyha...

Ha webcameráztam valakivel azt vissza lehet nézni a gépemen?

Beépített webcameráról van szó. Tehát a kérdés az, hogy ha valakivel skypon pl webcamerázok akkor vissza lehet nézni a gépemen, a felvételt valahol?

IKEA-s paplan kérdés: más is izzad-e a kékkel szegett ikeás paplan alatt, vagy csak nekem nem vált be?

Nagyon fázós vagyok, legszívesebben paplan + pléd kombinációval szeretek aludni. Ezért vettünk jó meleg, 6-os melegségű paplant múlt télen. Folyton megizzadtam, ezért eladtuk. Nyáron vettünk 1+3as melegségi fokú paplant. Eddig az 1-essel takaróztam, de már kellett rá...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!