Villanyszerelési kérdés. A beépített sütőnek, ha a főzőrésze gázzal működik, mindenképpen 3 fázis kiépítésére van szüksége?

válasza:

válasza:Ó, de jó lenne! Most végeztek a festéssel, nem lenne kedvem megint a bombához.
Viszont a beépíthető tűzhelyről sem szívesen mondanék le, már egészen jó áron is láttam.
Köszi, remélem, neked van igazad!

válasza:öö. Akkor lehet, hogy nem bírja? Ezek szerint a tiéd is panel?
Akkor azt kell megnézni, hogy mennyi fogyasztása a sütőnek, és mi elég neki? Azt hogy kell kiszámolni, vagy ki tudja megmondani?
Még a 220-nál tartok, ott is ragadtam le. :(
A tűzhelyárusnak az az érdeke, hogy eladja a tűzhelyet. A villanyszerelőnek, hogy minél több villanyt szereljen.
???

válasza:

válasza:Mit nem értesz? :)
Kérdezz nyugodtan!
A számokat...:)
a mm és a kettes. Amúgy semmit sem.
Azt sem tudom elképzelni, hogy bedugják a konnektorba, mint egy lámpát mondjuk, de akkor hol vezetik el a zsinórt?
Meg, ha mondjuk megveszem a tűzhelyet, aztán jönnének bekötni, és nincs hová?
Kapcsolódó kérdések:
60...vagy 75 fokra állítani a vízhőfokot. Baxi kombikazán,2soros,80 centi magas radiátorok vannak.
Nos, kérdés melyik érné meg jobban, viszont egyedül max egy olyan lakást tudnék fizetni ami bérleti díjjal és rezsivel kb 60ezer körül lenne, persze ez függene az akkori fizetéstől. De láttam olcsó önkormányzati lakásokat, ezekről nem tudok nagyon semmit... hogyha...
Beépített webcameráról van szó. Tehát a kérdés az, hogy ha valakivel skypon pl webcamerázok akkor vissza lehet nézni a gépemen, a felvételt valahol?
Nagyon fázós vagyok, legszívesebben paplan + pléd kombinációval szeretek aludni. Ezért vettünk jó meleg, 6-os melegségű paplant múlt télen. Folyton megizzadtam, ezért eladtuk. Nyáron vettünk 1+3as melegségi fokú paplant. Eddig az 1-essel takaróztam, de már kellett rá...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!