Kecskemeten uj csaladi haz epites. Melyik kivitelezovel erdemes epittetni, mik a tapasztalataid? Van akit nagyon nem ajanlanal, rossz tapasztalat?

válasza:Én is ebben a cipőben járok, de én perpill. nem tudom azt sem eldönteni, hogy tégla vagy könnyűszerkezet legyen...
Akikkel eddig (már) beszéltem: Modern Home, Hello Ház, Dream Home.
A Modern Home valamint a Hello Ház csak téglát épít. A Hello Ház bruttó 179 eFt/nettó m2, a Modern Home pedig 186 eFt/nettó m2.
A Dream Home épít könnyűszerkezetest is és téglát is. A könnyűszerkezetest fából építik 160 eFt/m2 áron.
Egyenlőre idáig jutottam, viszont még nézelődök :)
Szia!
Én a Hello Ház Kft.-t javaslom. Nekem és jó pár ismerősömnek is ők építették a házunkat. Maximálisan elégedettek vagyunk velük!
Kapcsolódó kérdések:
Ezzel szemezünk, sok jót mond magáról, de a hőszigetelése állítólag nem olyan jó. Hőhíd lesz? Csorog majd a pára? Szuperszigetelt a ház. Más negatívum, amire számítani kell? Pozitív tapasztalat?
Ha jól tudom, tapétázni drágább, de annyival tartósabb is, nem? Mindkét esetben minőségi anyagokban gondolkodok és szakemberrel csináltatnám.
Ha van rossz tapasztalat az is érdekel.
Szeretnék az utca frontr egy 16 méteres sövényt telepíteni.Gondolkozás után jelenleg a gyertyán mellett voksolnék,de mielőtt végleges lesz döntésem érdekelne néhány tapasztalat ba növénnyel kapcsolatban!Igényesség, növekedés , ültetés, nyírás, mennyire munkaigényes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!