Mennyibe kerül egy komplett tetőcsere új szarufákkal cserepeket, szigetelt tetőtér kialakítással, feljáróval, víz&csatorna felvitellel,110nm alapterület, kb 200nm tetőfelület?

válasza:"7 millió sok?"
Az anyagra sem elég!
A duplájánál is több a vége anyag + munkadíj!

válasza:

válasza:

válasza:"Tavaly 2.4 millió..."
Léc és cserépcsere nem ugyanaz a kategória mint egy komplett tető építés – semmi értelme összehasonlítani az árát.
Egy kollégám másfél éve 100 négyzetméteres (kádárkocka) háznál csináltatott komplett tetőcserét ablakok nélkül és az volt 9 millió Ft.

válasza:

válasza:A tervezés mennyi volt?
A bejelentésnél nem volt semmi gond?
Kapcsolódó kérdések:
20° os 18 mèter hosszan 1 meglèvő kèmènnyel nyeregtető, teljes szerkezet cserèvel lemeztető felrakással mennyibe kerül? Meglèvő palatető bontását megcsinálom èn.
A háznak hullik a plafonja, ezt úgy kell elképzelni hogy néhány helyen ahol beázik a tető ott hullik a vakolat meg a plafon, régi a ház, viszont nekem elegem lett ebből új tetőt akarok és ez ami igazából a plafon azt ha jól tudom födémnek hívják, a kérdésem lényege...
Gerendát is cserélni kell és a Lindab lemez tetővel szemezgetünk mi kell meg hozza? Azt tudom gerenda, tető léc, szögek és a lemez de mivel kell meg számolnom? Kell engedélyt kérnem valakitől?
Vettünk egy házat aminek a melléképületét (cca. 70 nm) fel kell újítani. Alá kell alapozni (egy szakaszon, ez lehetséges??) mert süllyed egy sarka. Beton koszorút kellene csináltatni mert nincsen. Akkor a tetőt is kicseréltetnénk hogy később ne legyen vele baj. Ipari...
Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy tető felújítás engedélykoteles? Pala helyett lemeztető, ugyanaz a nyeregtető centire pontosan, vidéken, eldugott utcában. Gerenda csere is lesz, viszont tudom sok szabály változott, és nagyon úgy tűnik, senkit se nagyon érdekel....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!