Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen ragasztót használjak?

Milyen ragasztót használjak?

Figyelt kérdés
Van egy szekrényem, ami a szoba közepén van, nincs falhoz tolva. (térelválasztó funkciót tölt be) Szeretném a hátoldalát bevonni anyaggal, s ehhez szeretném, ha ajánlanátok ragasztót. Matricából csak rondákat találtam.

2013. nov. 6. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan anyag kéne ami 2 rétegű és szigetel, nehogy a ragasztó átüssön, foltot hagyjon. Ilyen pl. a műbőr, az nem drága. Ragasztóként fel lehet egyenletesen telibe teddizni, ecsetelni pl. Decosa stukkó ragasztót vagy ami színtelen lesz száradás után.
2013. nov. 6. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Kreatív bolt: textilragasztó

(Pattex, Bison, stb)

Nem kizárt, hogy barkács vagy nagyobb festékboltban is kapsz.

2013. nov. 8. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2013. nov. 10. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Folyami kavicsból szeretnék "szőnyeget" készíteni. Milyen ragasztót/alapot használjak, ami elbír egy embert?

Valami hasonló módon szeretnék egy kis darab szőnyeg "utat" csinálni az egyik szobába,amit később fel tudok tekerni/összehajtani,ha nem kell. Kertbe való útmutatót találtam járólaphoz,de ott betonba rakják a kavicsokat,a szobába viszont ez a megoldás túl...

Tekercsben kapható parafa lapot szeretnék falra tenni. Milyen ragasztót használjak?

Lányom ágyához szeretnék 1 x 2 méteres parafa lapot ragasztani a falra. Milyen ragasztót használjak, hogy ott is maradjon, ne húzza le a saját súlya? A falon jelenleg festett tapéta van, nem sima felületű. Másik kérdésem: van értelme annak, hogy a vastagság növelése...

5mm-es mennyezeti lapokat szeretnek felragasztani. Hasznaljak polystirol vagy csempe ragasztot?

Telibe kell huzni a ragasztot mint a csempezesnel vagy elegendo kisebb pogacsakat ratenni es ugy odanyomni? A plafont hogy keszitsem elo?

Bútorlap tapétázása - milyen ragasztót használjak?

Van egy régi beépített szekrényem, és annak az ajtaját szeretném vlies vagy habtapétával letapétázni. Eddig csak olyan ragasztót találtam, amit nedvszívó felületre ajánlanak. Aki csinált már hasonlót, mit ajánl, milyen ragasztót vegyek? Köszi!

Milyen ragasztot hasznaljak?

Gyerekszobaba szeretnek egy falidekoraciot,olyan csik formajut feltenni,nem tudom vajon milyen ragasztot hasznalhatnek ami meg is tartsa hosszutavon,nem valik le,es legfokeppen a falat sem rongalja meg nagyon ha levevodik?

Fa komódot textillel szeretnék bevonni (mintha dekupázs lenne) milyen lakkot vagy ragasztót használjak?

Gyerekszobába vettem mintás sötétítőt függönyt és van egy régi fakomódunk azt szeretném ugyanazzal a textillel bevonni.Milyen ragasztót vagy lakkot használhatnék hozzá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!