Gyapjú pulcsit ki lehet mosni normál folyékony mosószerrel is, vagy csak a spéci gyapjúmosószer jó hozzá?

válasza:Köszi! :)
Igen, jártam már sajnos úgy, hogy langyos vízben mostam, és összement. A köldököm fölé ért a pulcsi, úgy már hordhatatlan volt. :/

válasza:A gyapjúhoz ajánlott semleges mosószert használni. Mivel a folyékony mosószer is lúgos, szerintem inkább ne kockáztass.
Én a gyapjú takarót egyszerű samponnal (wu2) szoktam mosni, az teljesen jó.
Na, még jó, hogy nem kezdtem hozzá. :)
Gondolom másfajta sampon is jó, ugye?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én most így használom. 2-3 evőkanállal mert nagyon habzik. A ruhák tiszták az illatuk kellemes, nem büdösödnek. Eddig mindig úgy mostam, hogy sötétet világosat vegyesen mert világosból kevés van nem töltené meg félig sem a mosógépet. Soha nem fogott össze semmi semmit....
Két vízhatlan kabátot tettem össze mosni impregnáló mosószerrel, nikwaxszal. Az egyik piros volt és a párom fehér-kék télikabátjából rózsaszín-kék lett. Mit tegyek, hogy a fehér részek fehérek maradjanak?
Most hamar megszáradna ilyem melegbe
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!