Hogy lehet a finom szitaszűrőről eltávolítani a rászáradt zsírt?
Éppen a tegnapelőtt tisztítottam meg én is, mert anyám levesszűrőjével szűrtem le a serpenyőből az olajat.
Én domestosszal tisztítottam meg. Bedörzsöltem és úgy hagytam vagy 20 percig, nagyon szépen letisztította.
Éppen az a válasz jutott eszembe amit a 3-as mondott.
"forro vizzel es zsiroldoval, plusz koromkefevel" én is.
Talán azért így, mert nem ismerem még a Well done-t.
..na de már kiváncsi lettem rá! ;-))
Ráégett - rászáradt zsírt hideg zsíroldóval érdemes leszedni. Durva vegyszer, ezért kézzel nem fogdossuk, gőzét nem lélegezzük be.
Felszórás után 10-20 percig hagyjuk hatni, majd azután alaposan leöblítjük, mondjuk zuhannyal.
Mivel durva vegyszerről van szó, a zsír leoldása után hagyományos módon égegyszer elmossuk az egészet, hogy később ne együk meg a vegyszermaradványokat.
Márkás tisztítószert elvből nem szoktam venni, mert többnyire ugyanaz van a névtelen termékekben is, csak fele áron, és kevésbé higítva. A Well Done-t épp nem ismerem. Érdemes összehasonítani az összetételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!