Soha nem lesz házam?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy más ezt hogy látja. A feleségemmel mindketten a közalkalmazotti bértábla "H" fizetési osztálya alapján keresünk, ez kb. nettó 170 ezer Ft összesen kettőnknek, havonta.
A legolcsóbb ház Budapesten, ahol elférne 4 ember, 17 millió Ft. Ha vennénk fel lakáshitelt 20 évre, az havi 100 ezer Ft törlesztőrészletet jelentene. A ház rezsije legalább 60 ezer Ft lenne, kettőnk BKK bérlete 19 ezer Ft, és itt már túlléptük a 170 ezer Ft-ot, pedig még csak a rezsiről és a BKK bérletről beszéltünk.
Más ezt hogy oldja meg? Hogy tudnak mások házat venni? Mindkettőnknek egyetemi végzettsége van és teljes munkaidőben dolgozunk. Aki közalkalmazott, annak nincs saját háza?
2016. jún. 30. 12:57
11/13 anonim válasza:
Röviden, ha nem váltatok munkahelyet, egy kisvárosi lakás is teljesen esélytelen, nemhogy ház Budapesten
12/13 anonim válasza:
Hát igen, aki a hobbijából él, lehet hogy nem vesz házat... az a 17 millás ház, az kamu, annyiért hol van ház????
13/13 anonim válasza:
A taxisok nettó 500 ezret meg tudnak keresni saját autóval havonta, a gázosok 15 perces hétvégi munkáért képesek 25 ezret elkérni,(1fő) és még sorolhatnám. A lényeg, hogy nem szabad csak alkalmazottként dolgozni, abból sosem lesz semmi. Alkalmazottként vagyok programozó, de nemhogy házat, vagy lakást, de még egy normális autót sem tudok magamnak venni! Csak egy szobát bérelek. Annyira még nem vagyok jó, hogy magánúton dolgozzak, és azt látom mindenki többet keres mint én, aki bármivel is maszekban foglalkozik. Szó szerint bármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!