A kertépítő a vakondhálóra gurította le a gyepszőnyeget, nincs közte földréteg. Lehet így gyepszellőztetni?

válasza:

válasza:A gyepszellőztető nem vág be a földbe mélyen ha jól van beállítva, az az elhalt, száraz füvet szedi ki mint egy gereblye.
Nézd meg milyen mélységig lehet csinálni ott nálad és úgy állítsd be, hogy ne okozzon kárt! Ha nem lehet, akkor inkább csak gereblyézzetek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha egyáltalán vissza tudjátok számolni órabérre.
Már kétszer hívtam őket, mindig ígérték, hogy 1-2 napon belül küldik, de ez még mindig nem történt meg. Jó lenne tudnunk,mert ha nagyon drága lesz, akkor nem velük csináltatjuk meg...Szerintetek gáz, ha harmadjára is rájuk telefonálok?
Jó lenne tudni, hogy hogy kalkuláljon az ember...Szerintetek ha rájuk szólok az nem gáz? Csak mert megigérték, hogy pár napon belül küldik...lassan már 2 hete lesz, hogy itt voltak nálunk felmérni a terepet...
Persze csak megközelítőleg gondoltam az árra. Nem nagy kertről van szó,olyan 300m2 kb. Elképzelésem is van, kb csak füvesíteni akarok, a régi bokrokat kivetetni és ilyen modern stílusúra megcsináltatni, de kb minél olcsóbban. Szerintetek olyan 200ezerből ki lehetne jönni?
Nagyon béna az udvarom, össze vissza ültetett még az előző lakó minden féle bokrot, van amelyik már alig él. Kb semmi ötletem, nem is értek hozzá, szakemberrel szeretném megcsináltatni,mert a jelenlegi állapot nagyon nem tetszik. kB 30négyzetméteres helységről lenne...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!