Miképp lehet rögziteni a drén lemezt a magas ágyás keretében belső oldalára, és a vakondhálót a magas ágyás alatt?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
2-3 éve gyökereztettem, egyszer visszavágtam már, talaj felett 5 centi körül ketté ágazik. Idén tavasszal ideiglenesen a kertbe ültettem, és olyan jól érezte magát, hogy ilyen magasra nőtt ez a két ág... Szépek a levelei is, egyikén bimbók is megjelentek, bár ezek...
Bal oldali kerítés, tehát az övé, lejtős a telek - persze mi vagyunk lent -, és kb. 1m van a fal és a kerítés között. Eddig csak a 2,5 méterről tudok, viszont azzal elbúcsúzhatunk a természetes fénytől... Előre is köszi a válaszokat!
Pl. erdei nyúl, sündisznó, hód, kacsa. Nem bánthatja őket semmi! Milyen szövésű/rácsozatú/anyagú, stb felel meg e célnak (több is)?
Beindítom a gépet és magasan pörög, mint amikor ráadja az ember a gázt, talán még attól is jobban. Kezemet is nagyon rázza, alig bírom fogni miközben tologatom fűvágáskor. Hozzáteszem a gyújtótekercset kicseréltem rajta mert nem volt szikra, így vásároltam egyet és a...
Milyen magasra átlagosan? (Hagyományos fehér TV paprika fajtákra gondolok) Mert ültettünk itthon 2 palántát, és csak az egyik fogta meg. De a másik is elég beteges, és visszamaradott volt. Fehér fajta, nem tudom pontosan milyen. Homoktalajban van, egy kis trágyát...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!