Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miképp lehet rögziteni a drén...

Miképp lehet rögziteni a drén lemezt a magas ágyás keretében belső oldalára, és a vakondhálót a magas ágyás alatt?

Figyelt kérdés
Speciális rögzitő tűzőgép alkalmas rá, viszont nem lenne jó ha sérülne a drén lemez vagy nem rögzülne rendesen a magas ágyásnál.

2025. febr. 28. 20:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Kb. 90 cm magas leandert mikor és melyik részén metsszem el, hogy dúsabb legyen a növény?

2-3 éve gyökereztettem, egyszer visszavágtam már, talaj felett 5 centi körül ketté ágazik. Idén tavasszal ideiglenesen a kertbe ültettem, és olyan jól érezte magát, hogy ilyen magasra nőtt ez a két ág... Szépek a levelei is, egyikén bimbók is megjelentek, bár ezek...

Szomszéd megemelné a felénk eső kerítését, viszont azon az oldalon van a fürdőszobánk ablaka, amit ez teljesen leárnyékolna. Ilyenkor nincs valami...

Bal oldali kerítés, tehát az övé, lejtős a telek - persze mi vagyunk lent -, és kb. 1m van a fal és a kerítés között. Eddig csak a 2,5 méterről tudok, viszont azzal elbúcsúzhatunk a természetes fénytől... Előre is köszi a válaszokat!

Milyen kerítés (akár magas, akár föld alá is nyúló) szükséges, hogy kisebb termetű állatok NE jussanak át a kerítésen?

Pl. erdei nyúl, sündisznó, hód, kacsa. Nem bánthatja őket semmi! Milyen szövésű/rácsozatú/anyagú, stb felel meg e célnak (több is)?

AL-KO Plus 3 (Briggs&Stratton - Quattro 40) fűnyíró miért pörög nagyon?

Beindítom a gépet és magasan pörög, mint amikor ráadja az ember a gázt, talán még attól is jobban. Kezemet is nagyon rázza, alig bírom fogni miközben tologatom fűvágáskor. Hozzáteszem a gyújtótekercset kicseréltem rajta mert nem volt szikra, így vásároltam egyet és a...

Mekkorára szokott nőni egy paprika tő?

Milyen magasra átlagosan? (Hagyományos fehér TV paprika fajtákra gondolok) Mert ültettünk itthon 2 palántát, és csak az egyik fogta meg. De a másik is elég beteges, és visszamaradott volt. Fehér fajta, nem tudom pontosan milyen. Homoktalajban van, egy kis trágyát...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!