Ültethetek még dália gumót?
Figyelt kérdés
Ki fog még idén hajtani, virágozni, vagy már elkéstem? Előre is köszönöm a válaszokat, kezdő kertész vagyok :)tegnap 12:11
1/2 anonim 

válasza:

Persze, én is csak múlt héten ültettem el őket. Kicsit később fognak virágozni, de a dália bőven virágzik novemberig, lesz még idő gyönyörködni bennük. :)
2/2 anonim 

válasza:

Így van, kicsit későbbi lesz, de virágozni fog, csak a fagyok állítják majd le. (Én olyankor szoktam kiásni, amikor már lefagytak a szárak. És még nem is az első enyhe fagynál, hanem amikor már rendesebb fagyot jósolnak, tehát várható a föld átfagyása. A talajban kisebb fagyoknál még védve vannak, és nincs telelőhely, ami alkalmasabb lenne a gumóknak, mint a nyári helyükön a talaj.)
Még én is akartam venni piacon másfélét, de mióta keresem, azóta nem árulnak sehol, a bolti meg igen drága. Én a nagy, fejlett gumócsoportokat is olcsóbban adtam el, mint ahogy a boltban adnak egy kis nyiszlett gumót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!