Ez drága ajánlatnak számít, magas fű nyírására?
Figyelt kérdés
Egy kb. 800 négyzetméteres kertrészt sajnos elhanyagoltam családi problémák miatt, kb egy méteresre nőtt a fű/gaz.
Ma volt kint egy cég felmérni a területet, és 85.000 forintos ajánlatot tettek. Ez átlagosnak számít? Nekem kicsit soknak tűnik, de nem vagyok jártas abban, hogy milyen árakon dolgoznak mostanában a kertrendezők, fűnyírók.
tegnap 14:46
1/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy sok a gyümölcsfa, amit ki kell kerülni, meg meredek is a terület!
tegnap 14:48
2/18 anonim 

válasza:

Én biztos, hogy nem fizetnék ennyit. Lekaszálnám és utána mehet a fűnyíró.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem bírom fizikailag, ezért is kértem fel egy céget. (A környéken senki sincs, akit megkérhetnék)
tegnap 14:58
4/18 anonim 

válasza:

Én megpróbálnám a helyi Facebook csoportban esetleg megkérdezni, hogy nem-e vállalja valaki, ott is mindig hirdetnek magánemberek fűnyírást, biztos olcsóbban, mint a cégek.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nincs facebookom, de lehet csinálok egyet aztán megnézem. Meg lehet bemegyek az önkormányzathoz, hátha tudnak ajánlani valakit.
tegnap 15:10
6/18 anonim 

válasza:

#5: Falu? Akkor lehet, hogy a közmunkások megoldják neked. Ha nem megy akkor menj be a kocsmába és a pultost kérdezd meg, hogy tudna-e valakit ajánlani.
7/18 anonim 

válasza:

Biztos, hogy lehet olcsóbbat találni. Megfelelő szerszámmal nincs egy napos munka. Egyébként úgy reális ár, hogy egy cég, vagy vállalkozó adózik utána, járulékokat fizet, eszköz amortizáció, stb, de valószínűleg egy helyi valaki fele ennyiért is örömmel megcsinálja
8/18 anonim válasza:
Az első kocsmában fogsz találni egy alkeszt, aki egy hatos sörért meg egy tizesért megszabadít tőle.
9/18 anonim 

válasza:

#8: Egy tízesért a lábukat se teszik be a portára.
10/18 A kérdező kommentje:
Az alkeszt inkább neked hagyom meg kedves 8-as válaszoló...
Igen, kis 800 lelkes falu. Ma jön még egy vállalkozó, akinek a hirdetését az újságban láttam, meglátom, hogy ő mennyit ajánl. Ha ez is sok lesz, akkor holnap megkérdezem először az önkormányzatnál! Köszönöm a válaszokat!
tegnap 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!