Lehet komposztálni a fűzfalevelet? Azt mondták, olyan anyag van benne, mint a diófa levélben, és inkább égessem el.
Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 14:05
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Söpörd ki az utcára, az autók elintézik a többit.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Én nem hiszek a diófaleveles dologban sem. Érdekes módon nekem elkomposztálódik minden tavaszra az összes fa alatt hagyott falevelem...
Kapcsolódó kérdések:
Mire szolgál átültetett öreg fáknál a törzsre kötözött szalmaszerű anyag?
Hétvégén a Városligetben láttunk néhány átültetett, viszonylag vastag törzsű öreg fát. Ki voltak támasztva körben. Ez világos, mivel az átültetés miatt kisebb lett a gyökerük és nehogy kiforduljanak. Ezenkívül a törzsük körbe volt rakva szalma szerű anyaggal, ami...
Mien anyag lenne jó a csepektető szallagok tisztítására ami nem károsítja a paprikát?
Nagyon szeretném megtudni.
Lehet-e műanyag zsákban komposztálni?
Nekem azt mondták, hogy lehet csak földet is rakjak rá rétegesen. a zsákon vannak lyukak és felül sincs összekötve, így kap levegőt.
Mi aza fehér mész szerű anyag a növényeimen?
Aloémen, meg a sárkányfámon, kijött a levelein, ilyen fehér ragacsos anyag, mintha liszt lenne, kicsit nedves ragadósabb liszt. Lelehet törölni, de kicsir ragad. Az milehet? Betegség?
Kerités épitőt keresek. Fa oszlopokra drót hálós keritést szeretnék csináltatni. Hol keressek embert erre (profikat)?
És vajon mennyiért csinálják ha az anyag már adott?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!