Melyik matrac szaküzletben képzettek/hozzáértőek az eladók?
Figyelt kérdés
Jó minőségű matracot szeretnék venni, amire 200-250ezret szánok, szóval szeretnék jól dönteni. A helyi Jysk-ben voltam, de ott bosszantóan alulinformált volt az összes eladó, abszolút semmi fogalmuk a matracokról. Azt sem tudják, hogy melyik rugós vagy habos, egyedül csak méret alapján tudják megkülönböztetni őket.2025. ápr. 13. 13:59
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Dánia, Finnország, Norvégia..
amúgy a Jysk Dán cég, de itt...hááát..
2/2 anonim válasza:
szia. Mire jutottál matrac ügyben? Én a Matrackuckót , mindenféle matrac van náluk, csak én nehezen tudok dönteni melyik lenne jó.. De róluk nagyon jókat olvastam, biztos tudnak segíteni ha még nem vettél. Ha igen melyiket választottad?
Kapcsolódó kérdések:
Kanapéágyhoz, amin üldögélés is lesz, jó a táskarúgós matrac?
És jó-e a 22 cm magas matrac, ha az ágykeretbe süllyedése 15 cm - kérdezem köszönettel.
Ikea 160x200 matrac (feltekerve árulják), befér egy ferdehátú személyautóba?
Vitte valaki már így haza?
Jysk 5 éves matrac élettartamának növelése?
5 éve vettünk két db JYSK F40-es matracot. Szerencsétlen választás volt, ugyanis csak a puhább felét tudtuk használni. A keményebb felén csak memória habszivacs van, közvetlenül a kókuszrétegen, az a fele így brutálisan kemény. :( Mostanra sajnos a matrac közepe kissé...
Van itt esetleg matracszakértő?
Matrac vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni a lehetőségek között. Gerincferdülésem van, ez is szempont a választásnál.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!