Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik matrac szaküzletben...

Melyik matrac szaküzletben képzettek/hozzáértőek az eladók?

Figyelt kérdés
Jó minőségű matracot szeretnék venni, amire 200-250ezret szánok, szóval szeretnék jól dönteni. A helyi Jysk-ben voltam, de ott bosszantóan alulinformált volt az összes eladó, abszolút semmi fogalmuk a matracokról. Azt sem tudják, hogy melyik rugós vagy habos, egyedül csak méret alapján tudják megkülönböztetni őket.
2025. ápr. 13. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Dánia, Finnország, Norvégia..

amúgy a Jysk Dán cég, de itt...hááát..

2025. ápr. 13. 17:25
 2/2 anonim válasza:
szia. Mire jutottál matrac ügyben? Én a Matrackuckót , mindenféle matrac van náluk, csak én nehezen tudok dönteni melyik lenne jó.. De róluk nagyon jókat olvastam, biztos tudnak segíteni ha még nem vettél. Ha igen melyiket választottad?
2025. júl. 11. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Kanapéágyhoz, amin üldögélés is lesz, jó a táskarúgós matrac?

És jó-e a 22 cm magas matrac, ha az ágykeretbe süllyedése 15 cm - kérdezem köszönettel.

Jysk 5 éves matrac élettartamának növelése?

5 éve vettünk két db JYSK F40-es matracot. Szerencsétlen választás volt, ugyanis csak a puhább felét tudtuk használni. A keményebb felén csak memória habszivacs van, közvetlenül a kókuszrétegen, az a fele így brutálisan kemény. :( Mostanra sajnos a matrac közepe kissé...

Van itt esetleg matracszakértő?

Matrac vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni a lehetőségek között. Gerincferdülésem van, ez is szempont a választásnál.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!