Párok, akiknek széles matraca van 160-180-200 cm, nektek hogy van elosztva a matrac a huzatban? egy tábla az egész vagy kettő van benne?

válasza:Nekünk 2mx2m az ágyunk, s abban van 2 db ugyanolyan 1mx2m-es huzatos matrac.
A különt javaslom, ugy kevésbé érzitek meg, ha másik mozgolodik.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Strapabíró, ami nagyobb teherbírású (kövér ember alá).
Van egy régi ágyam, ami besüppedt középen (ez ilyen kinyitható kanapé+ágy, beépített matraccal). Ha nem muszáj, nem vennék újat, mert macerás lenne ezt is elvitetni meg az újat is összeszereltetni, nem is mindegy milyen, mert nagy a súlyom meg ágyneműtartó is kéne és...
Sziasztok, Szeretném berendezni a szobám és nagyon tetszenek a boxspring ágyak. Viszont azt hallottam, hogy a bonell rugós matrac pár év után hajlamos lehet nyikorogni, míg a zsákrugós nem. Megéri a kicsit drágább zsákrugós verzió hosszabb távon?
Szeretnénk a párommal matracot cserélni, de sajnos amiket eddig vásároltunk nagyon hamar besüllyedtek. Hol lehet minőséget találni ebben az árkategóriában? Én leginkább hason/oldalt fekvő vagyok, a párom minden pozícióban szeret aludni. Habszivacs/táskarugós stb a jobb?
Kinek milyen keménységű van, milyen típusú, mennyire tartja be a szellőztetést, forgatást...? És milyen állapotban van a matraca? Ja, és mennyi idős? Mármint a matrac. Meg, mennyire kényelmes? Legközelebb is csak új matracot veszel, vagy vissza térsz a hagyományos komplett egybe ágyhoz?
És valójában az eredeti áraikon árulják akciósként?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!