Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Párok, akiknek széles matraca...

Párok, akiknek széles matraca van 160-180-200 cm, nektek hogy van elosztva a matrac a huzatban? egy tábla az egész vagy kettő van benne?

Figyelt kérdés
melyiket érdemesebb vásárolni?

máj. 14. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekünk 2mx2m az ágyunk, s abban van 2 db ugyanolyan 1mx2m-es huzatos matrac.

A különt javaslom, ugy kevésbé érzitek meg, ha másik mozgolodik.

máj. 14. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
180 az ágy, két külön 90 cm széles matracunk van. Szerintem is jobb a külön matrac, valóban kevésbé lehet érezni a másikat.
máj. 14. 19:36
 3/10 A kérdező kommentje:
nagy többségben ilyen válaszokat olvastam máshol is, köszi a megerősítést! 😜
máj. 14. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is két külön matracot vennék, ha nem egyedül lennék.
máj. 14. 20:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
2x90. Utáljuk azt, amikor valami szálláshelyen egy nagy matrac van, és amint egyikünk megmoccan, a másik alatt is elkezd hullámzani az ágy.
máj. 14. 20:09
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek is!
máj. 14. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is 2 darab 90x200-as matrac van a 180x200-as ágykeretben.
máj. 14. 22:22
 8/10 anonim válasza:
100%
1x200. Nem érezzük egymás forgolódását, főleg mivel ez már olyan nagy matrac, hogy jó távol alszunk egymástól :D
máj. 15. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
180as matrac, nem érezzük, ha a másik mozdul, és használható a közepe is, nem egy vályúba bújunk össze.
máj. 17. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha zsákrugós, másnéven táskarugós matracot vesztek, azon a másik alig érzi ha mozogtok, mert külön zsákokban vannak a rugók. A bonell rugós viszont szinte hullámzik mozgásnál, mert annál hálózatszerűen össze vannak kötve a rugók.
máj. 18. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Olyan kanapé, ami egyszemélyes kényelmes ággyá alakítható?

Strapabíró, ami nagyobb teherbírású (kövér ember alá).

Gödrös ágyra ha rakok matracot, az is gödrös lesz?

Van egy régi ágyam, ami besüppedt középen (ez ilyen kinyitható kanapé+ágy, beépített matraccal). Ha nem muszáj, nem vennék újat, mert macerás lenne ezt is elvitetni meg az újat is összeszereltetni, nem is mindegy milyen, mert nagy a súlyom meg ágyneműtartó is kéne és...

Boxspring ágynál a zsákrugós jobb választás?

Sziasztok, Szeretném berendezni a szobám és nagyon tetszenek a boxspring ágyak. Viszont azt hallottam, hogy a bonell rugós matrac pár év után hajlamos lehet nyikorogni, míg a zsákrugós nem. Megéri a kicsit drágább zsákrugós verzió hosszabb távon?

Melyik a legjobb, kemény matrac max. 150- 200 ezer ft-ig?

Szeretnénk a párommal matracot cserélni, de sajnos amiket eddig vásároltunk nagyon hamar besüllyedtek. Hol lehet minőséget találni ebben az árkategóriában? Én leginkább hason/oldalt fekvő vagyok, a párom minden pozícióban szeret aludni. Habszivacs/táskarugós stb a jobb?

Tapasztalatok matracokkal?

Kinek milyen keménységű van, milyen típusú, mennyire tartja be a szellőztetést, forgatást...? És milyen állapotban van a matraca? Ja, és mennyi idős? Mármint a matrac. Meg, mennyire kényelmes? Legközelebb is csak új matracot veszel, vagy vissza térsz a hagyományos komplett egybe ágyhoz?

Valósak ezek a hatalmas akciók a Jyskben a matracokra, vagy csak beetetés?

És valójában az eredeti áraikon árulják akciósként?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!