A hatalomról és az uralkodásról vannak olyan ismeretterjesztő könyvek mint a természettudományokról?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
-a globalizmusról -az anti-Krisztusról vagy ilyenekről szól...
Komolyan mondom, mi abban a jó, amikor műtik a macskát, vagy ellik a tehén és közelről mutatnak minden mozzanatot? Én nem nézem, csak ritkán egy-egy pillanatra, amikor kapcsolgatok és áthaladok a csatornán. Egyre több ilyen van. Tényleg szeretik ezeket az emberek?
Sehol se találom ezt a műsort, és még hozzá hasonlót se sajnos.
Pénteken végignéztem a Nincs lehetetlen című ismeretterjesztő sorozat egyik részét, ami arról szólt, hogyan lehet földrengést okozni a HAARP-al a világ számos pontján és hogy a napokig megmaradó csíkok az égen nem kondenzcsíkok, hanem az amerikai légierő által a...
Először bemutatnám a Csataterek c. rövid animációs sorozatot. Már régóta szorgalmaztam ennek megvalósulását. (Én is hasonlóan képzeltem el, bár álomképeimben valódi színészekkel eljátszott, és a számítógépes technikával csupán feldúsított sorozatot képzeltem el, mint...
Még mielőtt töröltetésen gondolkozik valaki, pusztán tudományos oldalról szeretnék a kérdésre választ kapni.Tisztelt moderátor a videó egy nyilvános videó megosztón látható,nem én csináltam.Pusztán egy ártatlan kérdést tettem fel,teljesen pártatlanul.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!