De a teljes videót is érdemes megnézni, a többi felsőbbrendű miatt. :D
2016. jún. 23. 05:18
23/30 anonim válasza:
Te nagyon sekélyes vagy, kérdező, de még okosnak is akarsz látszani hozzá. Nekem egy pszichológia órán azt tanították, hogy az ember azzal szimpatizál, ami ismerős. Ebben az esetben, a gólt szerző játékos magyarsága megegyezik a szurkoló magyarságával, tehát ismerős. Ez a kialakult kapocs hozza ki sokakból a nemzeti érzelmeiket, teljesen egészséges módon. Az a nem egészséges, hogy te fanyalogsz.
2016. jún. 23. 07:39
24/30 anonim válasza:
Hát,én nem találok semmi furcsát,vagy kivetnivalót abban, ha egy magyar örül a magyar válogatott sikerének.Sőt, én ezt sokkal normálisabbnak tartom,mint amikor egy magyar,a magyar válogatott ellen szurkol.Mert azt megértem,ha közömbös számára a foci,nem érdekli,de ezt nem.Annyit hozzátennék,hogy nem vagyok sem Orbán-rajongó,sem Fidesz-szavazó és a "stadionprogrammal" sem értek egyet,mégis így gondolom.Ettől akkor "idült nacionalista" lennék? Ugyan az még nem esett meg,hogy elsírjam magam akár örömömben,akár bánatomban bármilyen magyar sportkudarcon,de volt már,hogy közel álltam hozzá.Ha megtörténik orvoshoz kellene fordulnom?
2016. jún. 23. 08:33
25/30 anonim válasza:
"...sportkudarcon,vagy sikeren..."
2016. jún. 23. 08:34
26/30 anonim válasza:
"De más emberek sikereit olyan intenzíven megélni,mintha a saját sikerünk lenne,lehet akkor nem őrjöngenék így,mint az az illető,ha nyernék a lottón..."
Van ilyen mentális betegség.
Biztosan velem van a baj, de egy szerelmes verset előbb megkönnyezek, mint néhány milliót.
Sajnállak, ha te nem tudsz örülni mások sikerének, mert boldogtalan, szánandó életed van.
2016. jún. 23. 09:14
27/30 A kérdező kommentje:
Már miért ne tudnék örülni mások sikerének?
Az öröm és az őrjöngés között van különbség!
Nem tudom,hogy ezek valósak vagy megjátszottak,rájátszottak,de azt sem tudnám megítélni,melyik a rosszabb.
2016. jún. 23. 10:23
28/30 anonim válasza:
#27:Amennyiben magyar focirajongóról van szó az említett videóban,akkor nincs min csodálkozni,hiszen 30éve nem szerepeltünk semmilyen világversenyen(EB,VB),így aztán szerintem érthető a reakció.Hiszen a kijutás,nyilván a létszámbővítésnek(is) köszönhető,de amit az EB-n produkált eddig a csapat,az egy magyar szurkoló számára kisebb(sőt,talán nagyobb) fajta csoda.
2016. jún. 23. 15:17
29/30 anonim válasza:
Én fenntartom a kérdezővel egyetértésben, hogy nem, nem elfogadható ez a fajta reakció. Ötéves gyerekek viselkednek így akik Barbie-t kapnak vagy épp elveszik tőlük. Lehet szurkolni, lehet éljenezni, de egy játék miatt sírni, megbénítani a tömegközlekedést, verekedni, extázisba esni... ezek nem felnőttek, hanem gyerekek.
2016. jún. 23. 16:50
30/30 anonim válasza:
#29:Én sem vagyok ilyen,de megértem őket.És egy kicsit irigylem is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!