Hátha egyszer felfogják a magyarok,hogy ez nem a melegekről,hanem egymás elfogadásáról szól,és arról,hogy mindenki egyforma!Gyertek magyarok!Bulizzunk együtt!!!Egymásért!
2016. júl. 1. 20:02
12/19 anonim válasza:
Nem, dolgozni fogok. de amúgy se vagyok egy tüntetős típus, pedig lehet nem ártana kiállni személyesen is az elveimért a szavazásokon kívül.
2016. júl. 1. 20:05
13/19 anonim válasza:
Na az az utolsó hely ahova mennék.
2016. júl. 1. 20:17
14/19 anonim válasza:
Ha ráérnék sem mennék el arra!
2016. júl. 1. 22:21
15/19 anonim válasza:
Inkább pihenek otthon.
Akit nem érdekel, az ne menjen ki, ne foglalkozzon vele.
Nem tudom miért fáj ez annyira egyeseknek.
2016. júl. 1. 23:22
16/19 anonim válasza:
Egyszer belekeveredtem, nő létemre is felháborított a miniszoknyában és férfitangában üvöltő zenére a kamionokon vonagló "fiúlányok" látványa. Bánom is én, ha melegek, mindenki maga tudja, mit akar, de ne provokáljon, pláne ne gyerekes családokat.
Az egész a neoliberális szemléletről szól, a provokálásról, nem az elfogadásról. Van meleg kollégám, mindenki tudja, hogy az, de nem provokál senkit, nem foglalkozik magamutogatással.
2016. júl. 2. 11:56
17/19 anonim válasza:
Utolsó: mintha csak olvasnál a gondolataimban.
2016. júl. 2. 13:24
18/19 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem is túlzásokba esnek néha. Kicsit furcsa hogy egyenlőségről beszélnek erre kigúnyolják a vallásosakat, nacionalistákat stb, Mondom ezt úgy hogy teljes mértékben támogatom a melegeket.
2016. júl. 2. 13:43
19/19 anonim válasza:
Mondom, nekem is az az egyetlen bajom velük hogy ahogy előttem is írták provokálni akarják az embereket aztán meg pattognak hogy nem akarják őket elfogadni. Ismerek meleg lányt, fiút is mégsem viselkednek így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!