Szerintetek is kitör (t) a harmadik világháború?
A világháborúkat kitörésükkor sosem nevezték világháborúnak, csak utólag, és az összes földrész és ország egyszerre sosem volt érintett!
Ennek meg volt a maga fejlődési menete, ahogy terjedt és egyre több ország lett érintett benne.
Vegyük sorra mi folyik most éppen:
-Irakban lázadók épp megdöntik a kreált demokráciát. Nemrégiben egy Bagdad melletti tömegpusztító fegyverek megsemmisítésével foglalkozó bázist is elfoglaltak ahol még volt 16db szarin gázzal töltött rakéta Szaddam idejéből. (Hogy 10 év miért nem volt elég a megsemmisítésre nem tudom.)
-Közben a kurdok is meg akarják alakítani Kurdisztánt. Ez Iránt, Irakot, Szíriát, de leginkább Törökországot fogja érinteni.
-Miközben még Szíriában is megy az öldöklés.
-Nincs nyugalom Afganisztánban, Libyában, Egyiptomban sem.
-Izrael megtámadta Gázát.
-Közben pedig széthullik Ukrajna, az Oroszok és Amerikaiak civódnak rajta. Ráadásul úgy néz ki az Amcsibarát Ukrán haderő lőtte le az utasszállítót, hogy tévedésből, vagy más okból. (Rá akarták kenni a lázadókra, vagy az orosz elnök Putyin is arrafelé repült?)
És még egy friss hír, nem tudom mennyire megalapozott:
De szerintem kezdhetünk aggódni. Pár hónap és behívót kaphatunk!
Ukrajnában kb 30-40 millió ember marad hamarosan teljes áram és fűtés szolgáltatás nélkül. És sajnos igen kemény telet jósolnak.
Elkezdődik az exodus... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!