Most, hogy kilép az EU-ból Anglia lesz még esély kimenni dolgozni?
Még 1 évem van a suliból és már régóta célom, hogy miután végzek, kimegyek dolgozni Angliába, mivel pár hónap múlva ha minden jól megy lerakom a középfokú angolt ami már sok munkahelynél elég.
Nemrég hallottam, hogy szavazás lesz a kilépésről, és ma olvasom, hogy már eldőlt és ki is fognak... :/
A kérdés az, hogy ettől függetlenül fogadnának külföldi munkavállalókat, csak szigorúbb feltételek között?
Szükség lenne vizumra, tartózkodasi engedélyre vagy hasonló?
Néztem, hogy a font is drasztikusan esett miután ez megtörtént.
Utolsó, mióta vagy kint, milyen negatív hatás pontosabban? :|
Miért minek nevezzük azokat akik egy fillért nem fizetnek Mo.-nak mégis állandóan csak kuncsorognak a támogatásokért?!
Már százmilliárdokban mérhető az adományok mértéke amit a szegín határontúliak kapnak a semmiért. Miközben a magyar oktatás és eü romokban van.
Itt csak egy laza 50 milliárdot adnak:
De ahogy olvastam aki már bent van és rendesen dolgozik meg adózik azt nem rakják ki csak úgy, mert nekik is kell a munkaerő. Ha be tudnák kerülni mielőtt bevezetnének ilyen zöld kártyákat meg franc se tudja miket akkor szerintem már meg lenne az esély maradni.
Am ezt az oldalt szoktam nézegetni, mit gondoltok mennyire megbízható?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!