Magyarországon miért nem szokás az, mint Amerikában, hogy politikusok a becenevüket használják hivatalosan?

válasza:Egyetértek.
A miniszterelnök pedig legyen kapitány ezentúl.
És, ha egyetértenek vele, mindig azt kelljen mondani, hogy "igenis kapitány".

válasza:Szijjártó Pepe
Kósa Lala
Németh Sziszi
Lézer Jani
Rogán Tóni
Semjén Zsóti
Gyurcsány meg röviden "a Feri".
Ezek szerintem híres becenevek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Többször hallottam, hogy sok tenyésztő megveszi az olcsó szaporítós kölyköket, letörzskönyveztetik, mint ha az ő kutyáik kölyke lenne és eladják több száz ezrekért.
Az Egyesült Államokban mennyire foglalkoznak vele az emberek, hozzánk képest?
Elhiszem, hogy nagyok az adóterhek, de tulajdonképpen ez is lopásnak minősül. Azért érdekel, mert az emberek panaszkodnak, hogy a kormány így-úgy lopja a közpénzeket, mikor ismerek olyanokat, akik keresnek nettó 200-at, és minimálbérre vannak bejelentve. Miért...
Azt vettem észre, de javítsatok ki ha nem iga, hogy itt, arra mondják, hogy zsidó, akinek sok pénze van, és gazdagabb mint az illető aki mondja sokkal gazdagabb. Azt egyből lezsidózzák. Izraeli zsidók ide jönnek, stb. De, én úgy tudom A leggazdagabb ország a Vatikán az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!