Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik az LMBTQ-gyerekek jogai...

Akik az LMBTQ-gyerekek jogai ellen harcolnak, nem éreznek bűntudatot amiatt, hogy milyen sok gyerek lesz köztük öngyilkos a kirekesztés miatt?

Figyelt kérdés
[link]

júl. 15. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
50%

Én támogatom a terf-et és tehm-t (transz nélküli LGBTQ).

A gyermekeknek igenis tudniuk kell arról, hogy arról még, hogy a saját nemukhoz vonzódnak, normálisak, semmi baj sincs velük.

De arról már nem kell tudniuk, hogy milyen elmebajok vannak, sőt egyáltalán nem szabad őket arra nevelni, hogy ez normális.

Természetesen elfogadni el kell az ilyen embereket is, nem szabad bántani őket, megvan nekik a saját gondjuk is.

Ezt itt láttam a gyakorin, és tetszik: szeretni emberi jog, ezért harcolok is. De a T, az I és a Questioning nem a szeretetről szól.

júl. 16. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 52/73 anonim ***** válasza:
64%

Sokan még mindig nem fogják fel,hogy a melegség nem nevelés kérdése.

Az lenne a jó ha mindenki elfogadná,vagy legalábbis nem szekálná ez miatt a másikat.

Attól még mert valaki ráerőszakolja a gyerekére ,hogy hetero még nem lesz az.Sőt úgy fogja érezni magát mint valami nem normális.


Nagyon sok meleg kiprovokálja a rosszindulatot.

Lásd:norinadiamond tiktokon

Ezektől engem is a hányinger kerülget.

Ezeknek a transziknak nem tiszta az ,hogy mit is jelent nőnek lenni.


A társadalom undorito.Vegyünk példának egy kövér gyereket,aki nem tud beilleszkedni.Nem szól senkihez elvan a maga kis világába.Őt is éri annyi megalázás mint egy LMBTQ tagot.Ui: Nyugodtan lássa csak a gyerek a tv-ben stb,mert ha ő is meleg,nem fogja kirekesztettnek érezni magát,és hamarabb rájön mi vele a helyzet.

Gyerekkorban annak a véleményére adunk akivel felnövünk ill. aki felnevel.Ha apuka homofob otthon ne lepődjön meg senki,hogy a kölyök is az.

júl. 16. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 53/73 anonim ***** válasza:
75%
Kedves utolsó, szimplán érdekességből kérdezem, hogy miért zárja ki a transzneműség és a szeretet egymást, vagy a normalitást? (Vagy akár az Interszexuálisok nem szerethetnek mert genetikai eltérésük van?)
júl. 16. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 54/73 anonim ***** válasza:
39%
Sanytol ferőtlenítők

53:

Az L szert harcol, hogy fogadják el azt, ha 2 lány szereti egymást

A G azért harcol, hogy fogadják el azt, ha 2 fiú szereti egymást.

A B azért harcol, hogy fogadják el azt, hogy valaki mindkét nemhez vonzódik.

A + jó része ezeknek a permutácioja.

Ezek arról szólnak, hogy ne bélyegezzék meg őket azért, hogy kit szeretnék. És ebben támogatom őket.

Az I eredetileg nem is akart része lenni a betű halmaznak. Ők arról szólnak, hogy a biosz kitolt velük, nem tiszta a nemi hovatartozásuk.

A Questioning nem tudja, hogy milyen nemű.

A T azt hiszi, hogy a rossz nemhez született.

Kérdezem én: hogy jön ez ahhoz, hogy kit szeretünk? Ezek a betűk másról szólnak...

júl. 16. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 55/73 anonim ***** válasza:
49%

Ahogyan előttem írták: "Ezt itt láttam a gyakorin, és tetszik: szeretni emberi jog, ezért harcolok is. De a T, az I és a Questioning nem a szeretetről szól."


A szeretet elég tág fogalom. Az én fejemben a szeretet arról szól, hogy nem utasítok el valakit azért aki. A szeretet az elfogadásról szól, hogy ha valaki amúgy is egy olyan szar helyzetbe született bele, hogy akár a gének miatt, akár mentális betegség miatt, vagy szimplán egy állapot miatt nem tud azonosulni a született nemével akkor abba nem rúgok bele még egyet, azzal hogy ellehetetlenítem a társadalomba való beilleszkedését, hogy direkt tiszteletlenségből a született nemének megfelelően szólítom.


A szeretet számomra nem arról szól, hogy ki kivel és milyen módon van, vagy mit csinálnak otthon. Hanem elfogadásról, tiszteletről, élni és élni hagyásról. Ez a szeretet alapján pedig mindenki megérdemli a szeretetet aki nem sérti a társadalmi jogokat, másnak nem árt. Így a transzneműek is.

júl. 16. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 56/73 anonim ***** válasza:
23%

Nincsenek LMBTQ-gyerekek. Érzelmileg befolyásolt emberek vannak, akikkel elhitetik kiskorukban, hogy ők nem is azok, aminek születtek, hanem mások (mert amúgy ez így tök logikus... legalábbis az ő fejükben igen), szimplán csak azért, mert játszottak egy kicsit a barbibabával, vagy rámaszatolták az arcukra anyu púderét. Ez az LMBT-lázadóknak nem abszurd. Nekik az az abszurd, hogy a gyerek szexualitása befolyásolható azzal, ahogyan beszélünk nekik a szexualitásról. Érdekes egy banda, az biztos.

Bájdövéj. Amikor azzal dobálóztok, hogy a homoszexualitás egy veleszületett dolog, akkor bátran kijelenthetjük, hogy nyíl egyenesen mentek szembe a tudomány álláspontjával. Megvizsgálták, és kiderült, hogy nincs biológiai oka a homoszexualitásnak, tehát senki sem születik homoszexuálisnak.

[link]

Még mielőtt elkezdenek vergődni haladóék, hogy a 444 nem tudományos folyóirat, tessék megnyitni a linket, be van linkelve a tudományos írás a cikkbe.

Bármennyire vergődtök, amíg Magyarországon konzervatív kormány lesz, addig senki sem viheti be a szexuális életét az iskolába, kiskorú gyerekek közé. Tessék otthon a hálószobában egymásnak mesélni arról, hogy ki, hogyan szexel, a gyermekeinkről meg sürgősen szálljanak le, mert nagyon rossz vége lesz, ha egyszer a másik oldal is utcára vonul.

júl. 16. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 57/73 anonim ***** válasza:
67%

Tudod kedves utolsó nem tudom, hogy te mondtad-e hogy imádkoznál értem, de leírom..


A szüleim 4. fiúgyermekeként bár édesapám lengyel volt, és római katolikus egyház erőteljes hatással volt rám egészen sokáig, de a szüleim nem neveltek lánynak, viszont hagyták, hogy anyámat sminkeljem, mint ahogy azt is, hogy Celine Diont utánozzam a tévében...


Arra is emlékszem, hogy valahogy óvodáskoromban a vagány Gergőkét jobban megnéztem mint a Rékát a csoporttársaim közül.


10 évesen hallottam azt a szót, hogy b6zi.


12-13 évesen jöttem rá, hogy talán meleg vagyok, ennek ellenére 2 évig 14-16 éves koromban jártam egy hittanos csoporttárs lánnyal, aki 2 évvel volt fiatalabb, olyan egye fene alapon belementem, de az egész kapcsolat az én részemről egy formális volt, úgy csináltam, hogy én megakartam felelni az elvárásoknak, de nem volt szülői nyomás rajtam, csak tudtam, hogy kisvárosban kinéznének a melegségem miatt.


Közben meg minden férfira (magazinokban, úszásoktatáson, suliban, tévében) rá izgultam.. Utána. Ez idő tájt felfedeztem, hogy Cool tévén ment a fiúk klubbolt amely LMBTQI közösségről szólt, elkezdtem nézni, és egyre inkább éreztem, hogy ez az én életutam. Viszont sokáig vívódtam sok mindenen egyházon, magamon, boldogságon.


Sokáig azt se mertem elmondani magamnak, hogy meleg vagyok és bűntudatom volt, gondolkodtam papi pályán is, de szerencsére nem emellett döntöttem.


Tudod bár komoly kapcsolatom még nem volt, de sok szép pillanatot éltem meg férfiakkal, amikből naplót írtam.. volt olyan ír pasi aki tudott magyarul és verseimet olvasva elkezdett csókolózni velem, amikor vendégül láttam őt a kollégiumban az Erasmus félévem alatt.. vagy mikor egy fesztiválon táncoltam a meleg sátorban aztán leültem a színpad melletti páholyos ülős részre és összenéztünk egy Holland férfival, és színpadra, egymásra, színpadra, majd oda ültünk egymás mellé fogtuk egymás kezét és csókolóztunk...


Ettől függetlenül jó viszonyban vagyok a családommal, anyám elfogadott, 3 bátyám is, egyetemen is elfogadták, barátaim is. Egyébként meleg aktivista is voltam, vidéken egyfajta önkéntes közösségi vezető voltam és ennek köszönhetően csomó más civil szervezetet és civil szervezetben dolgozó embereket ismertem meg.


Nekem ne mondd azt, hogy az egész 30 évem mehet a kukába, mert engem megtévesztettek. Akkor tévesztettem volna el az életem, ha megpróbálok nem meleg lenni, vagyis annak színlelni magam..

júl. 16. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 58/73 anonim ***** válasza:
42%

Az LMBTQ-sok szerint a homoszexualitás, transzneműség úgyis felszínre tör magától. Akkor miért érzékenyítsünk gyermekeket, akik ezáltal sokkal nagyobb %-ban lesznek mentális betegek?

Ami durván lerövidíti a várható élettartamot, az egészségügyi probléma. És nem igazán függ "elfogadástól",a homoszexuálisoknak önmagukkal van problémájuk, tök mindegy, mit szól a társadalom, ezt is kimutatták.Nézd mit látunk az UK-ban:"Az Egyesült Királyságban végzett egyik újabb kutatás kimutatta, hogy a homoszexuálisok 50%-al nagyobb eséllyel szenvednek depressziótól, mint a társadalom többi része… az öngyilkosság esélye 200%-al nő akkor, ha az egyén elkötelezi magát a homoszexuális életformánál… a homoszexuálisok élettartama átlagosan 24 évvel rövidebb, mint a heteroszexuálisoké…


tapasztalaton alapuló tesztek kimutatták, hogy nincs összefüggés a homoszexuálisok egészségügyi kockázatai és a társadalmi tolerancia mértéke között. "[link]

júl. 16. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 59/73 anonim ***** válasza:
64%
Jaj már megint te... a Kálvinista oldal nem veszi figyelembe azt, hogy sok gyereket ér már óvodától kezdve középiskoláig diszkrimináció, ami életük végéig nyomot hagy egy felnőttben..
júl. 16. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 60/73 anonim ***** válasza:
57%
#58: attól, hogy mindenhova bemásolod ezt a szöveget még nem válik igazzá. A józan paraszti észnek és a tudományos kutatásoknak is ellenébe megy ez a butaság.
júl. 16. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7 8
Unatkozol? Gyere játszani!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!