Van benne valami.
Szerintem régebben (10-20 éve) sokkal elfogadóbbak voltak az emberek, amikor nem kényszerítették őket elfogadásra.
Ha ez az elembétékú egy mozgalom, mint, ahogy a kérdező állitja, akkor hol van az irodájuk és ki a vezetőjük?
Az LMBTQ nem mozgalom, hanem egy gyűjtőnév. LeszbikusMelegBiszexuálisTranszexuálisQueer emberek gyűjtőneve. A megnevezett emberek nem politikus és nem politikai személyek, hanem a saját szexualitásukért kűzdenek.
Igen, a kettes jól írja.
A kutyát nem érdekelte, hogy ki bu zi, hát akkor is lehetett tudni, mégsem érdekelt senkit.
Most meg nyomnák bele a képedbe, ha kell, ha nem.
Ebben az országban divat volt b*zizni mióta élek!
Divat megvetni őket, alantas társadalmi rétegnek titulálni őket.
Divat a gyengébb fizikumú és jellemű hetero polgártársainkat is leb*zizni.
A cigányozás dettó ugyan ez!
Szerintem ez így nincs rendjén és remélem az én generációm és az utánam következők egyetértenek ezzel. Remélem is, hogy kiállnak magukért az ezen elnyomásban részesülők!
Ilyen egyszerű ez a probléma.
Azért aki látott már közelről cigányt, az tudja, hogy a többségük bűnöző. Felesleges jatszani a hülyét. De a būzik többsége pedig normális, és pont leszarja, hogy a falusi asszonyverô alkoholisták mit gondolnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!