Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy amerre...

Miért van az, hogy amerre megyek, csak fehér embereket látok hajléktalannak, és egy cigány sincsen köztük? Gazdagabbak, mint mi vagyunk?

Figyelt kérdés
Ezt most komolyan kérdezem,nektek nem tűnt fel?Nincsen cigány haléktalan???
2010. nov. 9. 11:05
1 2
 11/19 anonim válasza:
71%
Egy valamit nem értek! Őszintén ebben az országban jó romának vagy magyarnak lenni?? Hát szerintem ku..ára szar itt mert ugyan úgy a magyar és a roma sem tud dolgozni főleg vidéken mert egyszerűen nincs hol dolgozni! Úgyhogy ne egymásra mutogassunk hanem össze kellene fogni ennek az országnak származástól függetlenül és a parlamentet felgyújtani de csak azt nem ártatlan emberek tulajdonait tönkre tenni! A Parlament az más azt lehet!
2010. nov. 9. 18:09
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
Az általad fehér embernek titulált emberi roncsokban még mindig több emberi tartás van...
2010. nov. 9. 19:13
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

OFF!

A válasz megírásának időpontja: ma 18:09

A Parlament nem tehet arról, hogy olyan emberek fetrengenek benne, amelyek tönkre teszik az életedet.

Sőt! Arról sem tehet - a Parlament épülete, - hogy 20 éve masszírozzák kívülről - körbe-körbe.

2010. nov. 9. 19:20
 14/19 A kérdező kommentje:
Sajnos én is azon a véleményen vagyok,hogy a cigányok kikövetelik maguknak a szociális bérlakásokat,nekik ezért nem kellett felvenniük különböző személyi kölcsönöket és ezért van az,hogy ők soha nem fognak utcára kerülni...
2010. nov. 9. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

""Hát nem tudom én aki hajléktalant láttok az szinte mind cigány.""

Töröld meg a szemüveget és vakard ki a csippát a szemedből és máris más lessz a kép!!

2010. nov. 10. 06:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 93%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:09

Teljes mértékben osztom a véleményedet!

2010. nov. 10. 06:25
 17/19 anonim válasza:
47%

Hozzám 1-2 hete a Dózsa György úti metrómegállóban jött egy 20~25 éves cigánylány kéregetni Fedél Nélkül újsággal.

Jól öltözött volt, nem adtam neki pénzt. Rendesen elküldött melegebb égtájakra...

2010. nov. 10. 13:29
 18/19 Bisztriz válasza:
0%
mert azok szívosak és de ha hajléktalan akkor elbújik.
2010. nov. 21. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 19:20-Akkor a nemcigány miért nem bujik el?Mert büszke rá hogy hajléktalan??Javaslom mond Nekik hogy azok is vegyenek példát a cigány hajléktalanokról,bujjanak Ők is el, és megoldottuk a hajléktalankérdést!!

Te nagyon egyszerű gondolkodású vagy!!!

2010. nov. 22. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!