Miért van az, hogy amerre megyek, csak fehér embereket látok hajléktalannak, és egy cigány sincsen köztük? Gazdagabbak, mint mi vagyunk?
OFF!
A válasz megírásának időpontja: ma 18:09
A Parlament nem tehet arról, hogy olyan emberek fetrengenek benne, amelyek tönkre teszik az életedet.
Sőt! Arról sem tehet - a Parlament épülete, - hogy 20 éve masszírozzák kívülről - körbe-körbe.
""Hát nem tudom én aki hajléktalant láttok az szinte mind cigány.""
Töröld meg a szemüveget és vakard ki a csippát a szemedből és máris más lessz a kép!!
Ez a válasz 93%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:09
Teljes mértékben osztom a véleményedet!
Hozzám 1-2 hete a Dózsa György úti metrómegállóban jött egy 20~25 éves cigánylány kéregetni Fedél Nélkül újsággal.
Jól öltözött volt, nem adtam neki pénzt. Rendesen elküldött melegebb égtájakra...
tegnap 19:20-Akkor a nemcigány miért nem bujik el?Mert büszke rá hogy hajléktalan??Javaslom mond Nekik hogy azok is vegyenek példát a cigány hajléktalanokról,bujjanak Ők is el, és megoldottuk a hajléktalankérdést!!
Te nagyon egyszerű gondolkodású vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!