Az EU máris közölte a bütyökkel, hogy magyarország köteles fogadni a migránsokat?
#50 ti tiszások soha nem meritek vagy nem tudjátok megvédeni az elképzeléseiteket?
akkor én meg azt mondom, hogy de
meg vergődj banánoska
és akkor nekem van igazam pont

válasza:#51
Vita lezárva. Nincs kedvem vitatkozni propagandistákkal.

válasza:"és szerinted meg fognak tudni élni? "
Igen, a te adódból pl.
És nem fognak elhúzni innen, mert őket ide helyezik. Még lehet, hogy a határzárat is visszaállítják a nyugati határunkon.

válasza:"Ide lesznek telepítve azokból az országokból, ahol már a tökük tele van velük."
Ezt meg honnan veszed?

válasza:54
Te nem tájékozódsz?
Nem a déli határnál bejövők vannak terítéken, hanem kvóta szerint Nyugat-Európából betelepítendő migrikről van szó.
Tudod, ezért lobbiznak azon a nyugat-európai országok, akik már tönkreb...szták a saját országukat a migrikkel, jusson nekünk is a "jóból".
De majd térjünk erre vissza. Remélem, a városodban lesz a migri lakótelep.
De.

válasza:#56
Szóval elismered, hogy propagandista vagy.
nem.

válasza:"Te nem tájékozódsz?"
Vagyis hogy nem követem a Fidesz-propagandát? Jó ideig követtem, de már nincs hozzá kedvem. A választás után meg már úgyis teljes mértékben értelmét és súlyát veszítette.
Nincs olyan, hogy kötelező betelepítési kvóta, csak szólok.
mandatory solidarity mechanism
mandatory - ezt gondolom nem kell magyarázni, azt jelenti, hogy nem önkéntes, a magyar országgyűlés hozzájárulása nélkül végrehajtható
solidarity - az EU-ba belépett migránsok elosztásával kapcsolatban. azt hozzátenném, hogy ha egy migránst beengedsz az EU-ba, akkor kitoloncolni nagyon kis esélyel fogod tudni
mechanism - azt jelöli, hogy az EU saját intézményein belül döntenek a kvótáról
magyarul - kötelező betelepítési kvóta
Kapcsolódó kérdések:
Azt olvastam hogy a 27 pontos európai Unió követelésben ez is benne van. Mit gondoltok? Igaz ez?
Ha most a Fidesz meg is nyerné a választásokat,2030-ban újra választások lesznek.De akkor is mondhatná a Fidesz hogy bejönnek a migránsok ha a Tisza nyer,vagy bele sodorja a Tisza Magyarországot a háborúba?Vagy akkor már hiába jönnének ezzel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!