Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit csinálnátok, ha este...

Mit csinálnátok, ha este felébredve azt látnátok, hogy Pócs János mászik a plafonon, mint Pókember vagy az Örökségből az anya és bekapcsolt szemüvegével folyamatosan felvételeket készít?

Figyelt kérdés

júl. 24. 21:03
 1/6 Kroms ***** válasza:
22%
Felébrednénk?
júl. 24. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
LEcsapnám valamivel.
júl. 24. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezeket a kérdéseket kétlem, hogy értelmes ember írná. Olyan 6 osztályos végzettségű esetleg...
júl. 24. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Bevenném a Rivotrilom.
júl. 25. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden este itt mászkál Pócs a plafonon, meztelenül! Már megszoktuk! Nálatok nem szokott?
aug. 6. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
A Csodálatos Pócsember.
aug. 6. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Szemüveges nők! Miért próbáljátok meg a netes társkereső platformokon "elsumákolni" a szemüvegességeteket? Például van fent 5 képed, abból csak a 4....

Olyannal is találkoztam, akinek mondjuk 4 képe van, a profilképén nincs szemüvegben, a 2. képen sem, a 3. képen igen és a 4. képen meg a feje tetejére van rakva egy szemüveg, de nem lehet eldönteni, hogy az egy sima szemüveg vagy pedig egy napszemüveg, mert a fények...

Baj,ha nem hordom folyamatosan a szemüveget?

Múlt héten lett -1es szemüvegem,de egyszerűen nem jó érzés ha folyton Raul rajtam van. Csak olyan esetekben veszem fel amikor tényleg nagyon élesen kell messzire látni. Amúgy bármeddig ellátok szemüveg nélkül,csak egy távolság után már nem látom a finom éleket,de...

Volt köztetek olyan, akinek több helyen is azt mondták, hogy jól be van állítva az új szemüvege, mégsem érezte jónak és folyamatosan igazgatta a fején?

Sziasztok! 4.5 évig hordtam egy műanyag keretes szemüveget éjjel-nappal. Nagyon szűk az orrnyergem, de mégis nagyon nagyon szerettem, meg sem tudtam lenni nélküle. Aztán mivel nagyon karcos lett a lencséje, illetve kilazult az egész keret, csináltattam egyet az...

Ha hordom folyamatosan a szemüvegem javulhat a látásom?

Azt vettem észre minél többet hordom a szemüvegem annál jobban nem látok nélküle. Pedig csak feles. Ha hordom folyamatosan javulhat tőle a látásom?

Az baj ha nem folyamatosan hordom a szemüveget? (Naponta kb.4 óra) De azt vettem észre hogy régebben szemüvegben jobban látok, de azt veszem észre...

Kb 3 hónapja vagyok szemüveges de egy fél éve volt kiirva szemüveg (de különböző okokból nem hordtam)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!