Mit csinálnátok, ha este felébredve azt látnátok, hogy Pócs János mászik a plafonon, mint Pókember vagy az Örökségből az anya és bekapcsolt szemüvegével folyamatosan felvételeket készít?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyannal is találkoztam, akinek mondjuk 4 képe van, a profilképén nincs szemüvegben, a 2. képen sem, a 3. képen igen és a 4. képen meg a feje tetejére van rakva egy szemüveg, de nem lehet eldönteni, hogy az egy sima szemüveg vagy pedig egy napszemüveg, mert a fények...
Múlt héten lett -1es szemüvegem,de egyszerűen nem jó érzés ha folyton Raul rajtam van. Csak olyan esetekben veszem fel amikor tényleg nagyon élesen kell messzire látni. Amúgy bármeddig ellátok szemüveg nélkül,csak egy távolság után már nem látom a finom éleket,de...
Sziasztok! 4.5 évig hordtam egy műanyag keretes szemüveget éjjel-nappal. Nagyon szűk az orrnyergem, de mégis nagyon nagyon szerettem, meg sem tudtam lenni nélküle. Aztán mivel nagyon karcos lett a lencséje, illetve kilazult az egész keret, csináltattam egyet az...
Amúgy 1,6-os aszférikus szemüveglencséről (rövidlátó)van szó.
Azt vettem észre minél többet hordom a szemüvegem annál jobban nem látok nélküle. Pedig csak feles. Ha hordom folyamatosan javulhat tőle a látásom?
Kb 3 hónapja vagyok szemüveges de egy fél éve volt kiirva szemüveg (de különböző okokból nem hordtam)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!