Nekünk az miért jó és miért rossz, hogy Kína felvásárolta az államadóssgainkat?
Kína nagyon jó barátunk, csak tudod valamit valamiért...
Valamikor Kína felajánlotta az államadósságunk csökkentésére szolgáló pénzt de amikor ő volt a kormányfő, elutasította. Ha jól tudom akkor Orbán bá volt. Erre Kína mit lép? Kellett neki a reptér. Államadósság csökkentéséért cserébe a repteret kapták volna kézbe szerintem. Erre Kína mit is lép? Olcsóbban megveszi a repteret, privatizációnak minősül, FIDESZ azaz bocsánat a ZSIDESZ eladja a repteret. Mire jó ez nekünk? Orbán bá és elvtársai elteszi magának a pénzt. Ismét egy kommunizmus és szocializmus. Ismét egy lehúzás.
Viszont, ha Orbán bá kedves és aranyos és olyan igazi nacionalista mint ahogy az az EU parlamentben is teszi akkor az államadósság lefaragására fordítja a pénz..
De Orbán bácsiba sajnos nem tudok hinni és nem vagyok hajlandó egy kormányba sem hinni, amíg Izraelnek és a zsidóságnak mindenbe nagy beleszólása van...
Utolsó!
"Valamikor Kína felajánlotta az államadóságunk csökkentéséhez szükséges pénzt"
Nem kötekedésből, hanem tájékozódásból kérdem, hogy mikor?
Azért hogy nyitva tudjon maradni a józsefvárosi piac!
Izrael..pff hadjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!