Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a jelenlegi...

Mi a véleményetek a jelenlegi belügyminiszter eddigi munkájáról? Valóban nagyobb a rend?

Figyelt kérdés

2014. máj. 9. 10:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy van rend.

Minden ugyanolyan rossz, mint az MSZP alatt.

2014. máj. 9. 11:19
 2/17 A kérdező kommentje:
Ha szabad mondanom egyetértek veled.
2014. máj. 9. 11:26
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a Belügyminisztérium teljesítménye Magyarországon elég egyenletes , nem párt , vagy kormányfüggő.

A bűncselekmények száma az sajnos folyamatosan nő ( ezen a statisztikakozmetikázás se javít ), egyre többen kerülnek börtönbe , vagy vizsgálati fogságba , mivel a szegények egyre jobban lecsúsznak.

A rendőrség nem mindig tud intézkedni , ezt a törvényeink és a pénzhiány nem teszik lehetővé ,de a lehetőségekhez mérten szerintem viszonylag jó munkát végeznek.

Tehát ha jó környéken élsz , akkor biztonságban vagy ,viszont ha egy "lecsúszó" régióban , városban , vagy kerületben laksz , akkor nem árt , ha vigyázol.

2014. máj. 9. 11:43
 4/17 Vona Gábor ***** válasza:
82%
Pintért normális ember nem tekinti belügyminiszternek -még ha formailag az is-, hanem csak egy mocskos fehérgalléros bűnözőnek. Olajmaffiózó, biztonságtechnikai (gy.k: őrző-védő) cégek tulajdonosa, adócsaló-sikkasztó, egy utolsó, aljas bűnöző. Na és akkor ettől várjuk, hogy nagyobb legyen a közrend? Mekkora vicc már ez?
2014. máj. 9. 11:54
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Kivételesen egyetértek Vona Gáborral. Szavakban akármekkora rendet, sőt bármit lehet mondani. Különösen, ha előírjuk a médiának, mit kell mondani. A gyakorlatban a rendcsinálást nem az utcán kell elkezdeni (ott folytatni kell), hanem a törvényekben, a hatósági munkában, az igazmondásban, a tisztességes magatartásban. Ne akarjunk mástól törvénytiszteletet követelni, ha magunk vagyunk az első számú törvényszegők. Méghozzá a saját törvényeink megszegői.
2014. máj. 9. 12:49
 6/17 A kérdező kommentje:

#3 Igen,egyetértek bár nem teljesen.Szegeden volt olyan g

hogy a kárász utcán fényes nappal kiraboltak a cigányok egy srácot.Ez nekünk szegedieknek olyan mint a pesti Váci u.Na most ilyenkor azt szoktam mondani hogy lám nem kell elmenni a 'gettóba' hogy bajod essen.

#4 Igen,az én szememben se ember,inkább valami gerinctelen féreg fajba tartozik.

2014. máj. 9. 13:00
 7/17 A kérdező kommentje:
#5 USA-beli törvényi szigor+ halál bünti, ha ez sem elég folytatjuk az utcán...ez kellene de úgy tünik az a jó ha minél nagyobb a káosz.
2014. máj. 9. 13:03
 8/17 anonim ***** válasza:
16%
A nyugati bűnözéshez képest igen nagy a rend. Ráadásul az öregeket kiraboló legnagyobb bandát is lecsukták.
2014. máj. 9. 13:10
 9/17 A kérdező kommentje:
utolsó: Nyugati bünözés? Épp most löttem ki a rossz környéket.Tehát igen pl Párizsban vannak elképesztöen lezülött negyedek de köszi szépen engem a Louvre elött nem fog egy muzulmán lekaszabolni.
2014. máj. 9. 13:17
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Felénk teszik a dolgukat a rend őrei. Folyamatosan csesztetik a setét bőrűeket. Ennek ellenére nem ők csinálják a bajt, hanem a sok beszívott fiatal. Azokat is marékszámra viszik be:-)
2014. máj. 9. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!