A magyar nép soha nem lesz képes arra hogy a tüntetésekkel elérjék hogy a FIDESZ eltűnjön?
miféle csalással nyert a FIDESZ, te hazug libsi? hol vannak a bizonyítékok?
na mutassad csak, ne csak papolj!
A Fidesznek még programja se volt a választásokra, tudták előre, hogy úgyis ők nyernek.
Vajon ez hogy lehet?
71 százalékos? mi alapján tény?
én is ki tudok ilyet találni rólad! ez annyi mintha ezt mondanám rólad: pl.mondom, hogy kész tény, hogy tetves a fejed mert évente csak egyszer mosod a hajad, az ágyadba meg csótányok mászkálnak és velük alszol!
na ennyit a kész tényekről kisapám!
"Én azt sem értem mit várnak az ilyen bohóckodásoktól. Ha mondjuk elmennének a felcsúti törpe házához, kirángatnák az ágyából, és felhúznák az első villanyoszlopra, annak talán egy kicsit nagyobb hordereje lenne..."
A felcsúti törpét nem ilyen hűbele balázs módon kell kivégezni, hanem nagy nyilvánosság előtt, televíziós élő közvetítésben, ahogy Ceausescut végezte ki az ő népe. Hiszen enélkül a többi bűnöző semmit sem okulna.
"Mi alapján ítélkezel te Tóbiásról?" - minden kommunistaliberális egyforma! tóbiás sem különb a többi libsi patkánytól!
Program meg volt, a FIDESZ foltatja Magyarország építését...ez volt a program!
"Kedves kérdező, nem tudom feltűnt-e hogy a magyar népnek nemrég megvolt az esélye a fidesz eltakarítására. Úgy hívták hogy VÁLASZTÁSOK. "
A magyar népnek esélye sem volt.
"Program meg volt, a FIDESZ foltatja Magyarország építését...ez volt a program!"
Akkor miért nem ezt hajtják végre az ország szétlopása helyett?
"minden kommunistaliberális egyforma! tóbiás sem különb a többi libsi patkánytól!
Program meg volt, a FIDESZ foltatja Magyarország építését...ez volt a program!"
Jólvan,ítélkezz magad felett is te csőcselék.
EZT NEVEZED TE PROGRAMNAK? Atyaisten! Ezt a sötétséget! Nincs több kérdésem feléd! Az internetadó nem is olyan rossz ötlet,de csak az ilyen sötét alakoknak,mint amilyen te vagy,de nektek tízszeres áron! Na pá!
te utolsó!
hogyan lehetek én csőcselék? csőcselékhez több ember, pl. az együtt-pm egy ballib csőcselék...érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!