Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz a cikkről?

Mit gondolsz a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 26. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
korrekt....lényegre törő.
2010. febr. 26. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:
korrekt
2010. febr. 26. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

A hvg-től kitűnő kritika.

Tisztán látszott hogy erőlködtek, hátha esetleg lehet valamin lehet rugózni.

Egy dolog a beszámoló, amiben ők is csúsztatnak.

Hiszen Csurka nem adta le a szükséges adatokat forrásokat, amíg nem kötelezte a törvény.

2010. febr. 26. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem az nem tetszik benne, hogy érzelmek vannak a cikkben.

pártfüggetlenül kellene ilyet írni. ez itt egy vélemény, véleményből készült a cikk, így már nem teljesen a tényeket írja le, hanem azt amit az író gondolt. az pedig sok esetben szubjektív, nem mindig a valóságot tükrözi.

mivel az emberek képtelenek gondolkodni, ezért ők is a véleményüket cikkekből táplálják. ez rossz valahol.

2010. febr. 27. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondolsz erröl? (több lejebb)

Fiatalabb koromban minden vágyam volt, hogy kimehessek külföldre, mert ott minden olyan jónak tűnt. Ki is mentem, lett jó állásom, sok pénzem, barátaim, csak egyvalamim nem volt: hazám. Tűrtem egy darabig, majd egy éjjelen sétára indultam, hogy kitisztítsam az...

Mit gondoltok erről a cikkről?

Különösen erről a 2 részről:"A teljes felnőtt lakosság körében továbbra is jelentősen vezet a Fidesz-KDNP, annak ellenére, hogy az elmúlt egy évben folyamatos olvad a támogatottságuk. Tavaly november óta a felére csökkent a kormánypártok szimpatizánsainak...

Mit gondolsz erről a cikkről? Főként azokat kérdezem akik szerint a kutya az a németjuhásznál kezdődik.

Sokan leszólják a csivavát. Tessék ehhez mit szóltok?Félre értés ne essék én nem vagyok ellen a nagykutyáknak, sőt nekem is van egy németjuhászom. De nem szeretem amikor a kis testű kutyákat semmibe veszik!

Mit gondolsz erről a cikkről/"emberről"?

"Lesz roma miniszterelnöke Magyarországnak"Mind nagyon jól tudjuk, hogy aki Nobel díjat kap (kivéve a természettudományi Nobel díjakat, de azokat sem teljesen), az igazán nagy gazember. Lásd az irodalmi nobel díjas Imre Kertészt, aki a magyarokat gyalázza...

Mit gondolsz erről a cikkről?

Mégegyszer, a lakásukban ünnepeltek. Nem a Hősök Terén. Nem nyilvánosan. A lakásukban. Amit meg a rendőr mondott, az gyomorforgató szerintem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!