Mit gondolsz erről a cikkről/"emberről"?
"Lesz roma miniszterelnöke Magyarországnak"
Mind nagyon jól tudjuk, hogy aki Nobel díjat kap (kivéve a természettudományi Nobel díjakat, de azokat sem teljesen), az igazán nagy gazember. Lásd az irodalmi nobel díjas Imre Kertészt, aki a magyarokat gyalázza és ennek tetejébe még teljesen tehetségtelen is. Vagy a nobel béke díjas Obamát, aki egy háborús bűnös, az izraeli lobbi kiszolgálója.
Erre itt van ez a bangladesi, akit azzal futtat a balliberális média, hogy a legszegényebbeknek is ad hitelt (nyilvánváló, hogy gazember, egyrészt a ballib futtatja, másrészt jópontként értékelik, hogy még a legszegényebbeket is adósrabszolgaságba dönti), aki idejön és a saját országunkban nagyképűen bejelenti nekünk, hogy még a mi életünkben lesz cigány miniszterelnöke Magyarországnak! Hát mit képzel ez a senkiházi?! Idejön gyalázkodni és akkor azt várja, hogy istenítsük? A riporter helyében úgy szájon töröltem volna, hogy erről rettegett volna az egész sajtó New Yorktól Tel Avivig. Ideje lenne már a kultúránk mocskolóit és rombadöntőit a bitóra küldeni és nem a seggüket nyalni. Nincs már sok hátra az európai kultúrának ha így haladunk. Ideje (már 50 éve ideje lenne) megkongatni a vészharangot!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Najó, apámnak is hosszú haja volt fiatalkorában és úgy nézett ki, mint egy félcigány, de most meg úgy néz ki, mint Hitler.
A franc tudja mi folyik itt...
:D

válasza:

válasza:"nyilvánváló, hogy gazember, egyrészt a ballib futtatja, másrészt jópontként értékelik, hogy még a legszegényebbeket is adósrabszolgaságba dönti"
esetleg olvassál már utána annak a hitelkonstrukciónak, amit ez az ember talált ki...

válasza:Mivel gyűlölöd az idegen kultúrákat, ezért nincs miről beszélni, úgysem értenéd...
Viszont én nem hiszem, hogy lesz olyan cigány M.O-n aki eljut addig, hogy min.elnököt csináljanak belőle! Amugy az európai kultúrának már rég része a cigányság is...:_(

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyik ismerősöm, és meséltem róla több ismerősömnek, és egy csomóan leszólták, hogy mások meg ennyiből élnek. Igazából - amennyire én tudom - nincs semmi konkrét baja, csak jó érzés neki kibeszélni a gondjait, meg egyszerűen jó neki oda járni. Úgy érzi megér ennyi...
Természetesen párkapcsolat szempontjából. Nem arról van szó, hogy ápolatlan, hanem hogy nem született jóképűnek.
Van egy tanárunk,aki állandóan szexről beszél az óráin,mindent a szex témával próbál magyarázni,pedig 70 év körüli
fiatal kora ellenére csak az ezotéria és a pszihológia érdekli. Sok stílusváltáson ment keresztűl, így maximáliasn úgyérzi, hogy megtalálta önmagát, csak ez a stílus érdekli és ebben a stílusban talált igazi barátra, aki pontosan olyan mint Ő. Nem mindennapi, és emiatt...
Mire gondolsz amikor meghallod hogy valaki krav magázik? Mi a benyomásod arról az emberről?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!