válasza:ah jézus, újabb marhaság, most van mire verjék magukat a Gaga utálók, aztán majd ez is feledésbe merül.
Ettől a rajongók még szeretik Gagát, és nem fognak tőle elpártolni, szóval annyira kár a gőzért.
ez nem igaz
csak leakarják járatni !!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Szerinted tehetséges?
Sokan leszólják a csivavát. Tessék ehhez mit szóltok?Félre értés ne essék én nem vagyok ellen a nagykutyáknak, sőt nekem is van egy németjuhászom. De nem szeretem amikor a kis testű kutyákat semmibe veszik!
"Lesz roma miniszterelnöke Magyarországnak"Mind nagyon jól tudjuk, hogy aki Nobel díjat kap (kivéve a természettudományi Nobel díjakat, de azokat sem teljesen), az igazán nagy gazember. Lásd az irodalmi nobel díjas Imre Kertészt, aki a magyarokat gyalázza...
Mégegyszer, a lakásukban ünnepeltek. Nem a Hősök Terén. Nem nyilvánosan. A lakásukban. Amit meg a rendőr mondott, az gyomorforgató szerintem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!