Mit szóltok 50 000 emberhez 15-én a Jobbik megemlékezésen?
Isten velünk van, ki lehet ellenünk?
Szebb Jövőt!
ma 13:28 na haragudj, de ez egy baromság! Ugyanis ha döntened kell a társaddal akkor meghallgatod, véleményt alkotsz, de nincs döntésetek?
Na látod barátom az 1000 éves Magyarország, meg a fene nagy Szabad gondolkodás, ide vezetett! Sajnos ezt nem veszi be a Magyar gyomor, mert itt mindenki nagyra van a véleményvel, de döntés meg nincs!
Hát Ápr 11-én legyen végre.
Szebb Jövőt neked!
u.i.engem nem érdekel a döntésed de neked is döntened kell, és én ezt tiszteletben tartom!
" Én ős-Fideszes vagyok, de a családdal éppen ezért mentem a jobbik rendezvényre, hogy majd áprilisban pislogjatok. És nem én voltam egyedül így..."
hol voltál te?:D
max az mszp rendezvényén
kitűntél volna a tömegből :)
"Isten velünk van, ki lehet ellenünk?
Szebb Jövőt!"
Ja.
Isten meg Irán, ahol keresztényeket köveznek halálra nap mint nap. Meg Budaházy, aki az "arany csikó jászla körül" ünnepelné a karácsonyt. És a nagymagyar táltosok.
Grat. Szép keresztény banda.
"Azt, hogy minimum 50 ezer ember van itthon, aki még életében nem tanult történelmet."
Igen, ezt már hallottam, hogy a jobbikosok mind analfabéták, műveletlenek, nem ismerik a történelmet, nem beszélnek nyelveket (még a sajátjukat se nagyon) és persze hozzáteszem előítéletesek is...
Szerintem rekesszük ki és nézzük le őket!
Nagyképű hülye gyökér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!