Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha elmúltam 18eves annyi...

Ha elmúltam 18eves annyi gyereket csinálhatok magamnak amennyit akarok?

Figyelt kérdés
kb. 50gyereket szeretnek mind külön csajtól és igen el fogom tudni tartani mindet. a kérdés az hogy ez legális e.
2014. máj. 9. 23:12
1 2 3
 21/24 Őszödi Ferenc ***** válasza:
100%
egyszerűen nem tudok rájönni, hogy ennek mi értelme lenne
2014. máj. 10. 16:26
 22/24 anonim válasza:
hát kiélhetném a felsõbbrendü vágyaimat
2014. máj. 10. 16:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Fizethetsz-e egy nőnek hogy gyereket szüljön neked?

Persze! Béranyaságnak hívják, rengeteg olyan pár csinálja, ahol a nőnek egészségügyi problémája van, és nem tud szülni. Sőt, a Jóbarátokban is benne volt, [SPOILER] ott Phoebebe ültetik a sógornője megtermékenyített petesejtjeit [SPOILER].

Viszont ha azért fizetsz, hogy lefeküdjenek veled, az prostitúció, ami jobbára illegális, szóval szerintem csak úgy működik, ha keresel női donort (aki gondolom lehet maga a béranya is, csak akkor lehet, hogy többet kér), akinek a petesejtjeit mesterségesen megtermékenyítik a hímivarsejtjeiddel, aztán beültetik a béranyába, aki kihordja. Ezzel így viszont már akadhatnak gondok. Egyrészt mesterséges megtermékenyítés esetén jóval nagyobb az esélye az ikerszülésnek, szóval így egy nőtől nagyobb eséllyel születik egynél több gyereked. Nem tudom, ez nem borítja-e a terveidet, de hát az ikerszülésre amúgy is van esély. Másrészt a mesterséges megtermékenyítést szigorúbban ellenőrzik, mint a természetes szaporodást, sejtésem szerint épp azért, hogy az istenkomplexusos milliomosok önmegvalósítási vágyainak galád mód gátat vessenek. A spermabankokban pl. asszem korlátozva van, hogy az ügyfeleknek összesen hány gyerekük lehet egy donortól, nehogy a túl sok, egymásról nem tudó féltestvér egymás közt házasodjon. Egyébként szerintem ne izgulj a helyi törvények miatt, ha van tőkéd minderre, akkor gondolom kenőpénzre is jut. Inkább a nemzetközi szervezetekre figyelj, Hitler meg Mengele óta nevetségesen háklisak a fajnemesítési kísérletekre - nehogy a végén még a UNIT lerohanja a telepedet. Mellesleg javaslom, hogy ha a saját kérdésedhez írsz, akkor ne választ, hanem kérdezői kommentet használj. Így nehéz követni, meg nem is tudhatjuk, hogy tényleg az eredeti kérdező írt-e.

2014. jún. 1. 03:20
 24/24 A kérdező kommentje:
én írtam! kosz a segítséget
2014. jún. 1. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!