Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A ju jitsusok hogyan bírják ezt?

A ju jitsusok hogyan bírják ezt?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=WJMH4vLbdDI

Az izületeik hogy bíjrák?Nem törik ki a csuklójuk vagy a válluk?Vagy ezt fel lehet így erősíteni?

2014. máj. 10. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

AAA sracok En ezt a kes elleni vedekezest elitelem.Ez sem realis.Imadom a Jiut de kes kess ellen mas kell.

ha kes akkor krav maga.De ez csak az en velemenyem.

Elne kezdjunk veszekedni :DDD

2014. máj. 11. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:
szóval a jiu szar kés ellen a krav meg jó függetlenül attól, hogy a jiu technikáit tanítja?
2014. máj. 11. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Hat most lehet h most megfogsz engemet de mi krav magan nem igy vedekezunk kes ellen mint amit elobb te belinkeltel.

krav maga igen hasznal Jiut de nem a kes elleni vedekezo technikakat ha jol tudom.

2014. máj. 11. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:

72%-os, igen így. Nem tetszik? :D

Jitsuban is vannak életszerű fegyver ellenes pusztakezes technikák. De hát minden ilyen esetben ott van a lehetőség hogy kevesebb végtaggal végez az ember mint amennyivel reggel felkelt.

Ahogy győzni is sokszor van esély, úgy megsérülni és veszteni is. Kés ellen könnyebb veszteni, de ettől még lehet gyakorolni rá. Legjobb lenne viperával, gázsprével és másik késsel gyakorolni kés elleni harcot.

2014. máj. 11. 16:40
 15/17 anonim válasza:
nem tudom, hogy melyikőtök jiu jitsuzik, hogy ennyire osszátok mind a ketten az észt, maga az elképzelés a kravban és a jiuban is jó csak éles helyzetben megcsinálni már nem olyan egyszerű mivel akinek nincs elég küzdelmi rutinja vagy egyszerűen csak bepánikol a kés láttán az halálra van ítélve, az aki oktatja neked a kés védését nagy eséllyel életében nem harcolt igazi kés ellen, ha kés ellen akarsz védekezni akkor fegyveres harcművészetekben is jártasnak kell lenned, legalábbis én így vélekedem erről.
2014. máj. 11. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
mindenki így vélekedik erről.. de attól még ha valamiért éppen nincs nálad kés/vipera vagy amit épp használnál akkor sem árt ha meg tudod védeni magad.. a küzdelmi rutin meg nem tudom, hogy jön most ide
2014. máj. 11. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Harcművész az azt jelenti, hogy nem parázik, semmitől.

Pszichés tréning is a keleti harcművészetek képzésének része.

2014. máj. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!