Milyen szerintetek a Krav-maga? Hatékony? Lehet használni tényleges önvédelmi helyzetekben? Nehéz elsajátítani?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval sokszor esik szó az oldalon arról, hogy a marhaprotein az lényegében hidrolizált kollagén, és hogy nem túl hasznos. Lehet valahogy úgy használni, hogy hozzájáruljon a fejlődéshez?
Taposógépezni szoktam az edzőteremben alkalmanként 30 percet, nehézre van állítva a gép. Fél óra után(ha nem veszem közben könnyebbre) olyan 650kcal égetést mutat. Majd itt neten kalóriaszámlálókba ha beírom a lépcsőzőgépet/taposógépet és a fél óra használatot akkor...
Sziasztok! Egy dologban kérném a segítségeteket! 3 hete, heti 5 alkalommal 45 percet szobabiciklizek. Már szépen kezd látszani magamon, kezd alakulni a testem,és többet észre veszik rajtam,dicsérnek miatta. Csak az a gondom hogy a súlyom az nem mozdul,tehát fogyni...
Én ezt úgy fogom fel, hogy vannak a kábelek (inak) és a húzómotor (izom). Az erőkifejtés csak a motoron múlik, a kábel erősségén nem, egyszerűen nem szabad elszakadnia. Ez csak az én inkompetens véleményem. Ha mégis számít az inak erőssége, akkor azokat hogyan lehet erősíteni?
Szeretnék venni egyet. Mindegy, hogy milyet, hol és mennyiért? Körülbelül csak minimális eltérések vannak vagy lehet jelentős is? Megéri venni, reális adatokat mutat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!