22 évesen ha elkezdem van esélyem, hogy profi K1-es
legyek?
Simán lehetsz profi k1-es bunyós. Vannak olyan profi bokszoló akik 20 èves korukban kezdtek el a bokszal foglalkozni. Főleg ha tehetséges vagy! Hajrá! :)
2016. jún. 27. 07:47
Nem hiszem. Bár van esélyed rá, csak nehéz lesz így.
Azt meg még ne agyald hogy te milyen tehetséges vagy, ezek a hülye filmek, motivációs videók, zenék rakják ezeket a baromságokat az emberekbe. Nem!
Barátkozz meg a gondolattal, munkába fog telleni! Nem úgy mint a filmekben, hogy lemész, és pár hónappal lehozod amit más évtizedek alatt, és te leszel ott a király!
2 hónap után én is tehetségesnek hittem magam, mert kezdőként téged figyel az edző, foglalkozik veled nagyon, meg kesztyűzésnél se hidd már azt hogy azok a versenyzők nem bírnának elverni, csak visszafogták megukat!
Sok szerencsét!
2016. jún. 27. 07:50
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de az egyik versenyzővel komolyabban egymásnak mentünk! :D Átment komolyba a bunyó, volt benne "érzelem is", edző meg kb jót mosolygott rajta, és mondta, hogy csak nyugodtan, ne sajnáljátok egymást. És azért a kyokushinos multamból is ragadtak át dolgok. És nagyon gyorsan tanulok. Persze most megnézem roy jones jr videóit, és hozzá képest egy huladék vagyok egyértelmű. de gy 15 év alatt, ha tehetséges vagyok, csak elérhetek komolyabb dolgokat nem?
"Átment komolyba a bunyó, volt benne "érzelem is", edző meg kb jót mosolygott rajta, és mondta, hogy csak nyugodtan, ne sajnáljátok egymást"
Nagyon értelmes edződ lehet. Egy 2 hónapot edzeni járt gyerek hadd essen neki a tapasztaltnak, vagyis inkább fordítva. Ez a baj sajnos, ezért van annyi sérülés, az idióta edzők azt hiszik, hogy egy amatőrnek úgy kell edzenie, mert egy profi versenyzőnek...
2016. jún. 27. 09:34
Utolsó,ha valaki 6 évet kyozott az azért már nem annyira kezdő
2016. jún. 27. 11:59
lehetsz, de jobban jársz ha megmaradsz hobbistának, én 1 évig profi voltam k1be, 4 meccsem volt, 3at nyertem, de egyszerűen nem lehetett megélni belőle. pénzdíjas gálákra amatőrként is járhatsz, sokkal kevesebb a kötöttség, és te magad osztod be az idődet. A profik akkor élnek meg jól ha vegasban bunyózhatnak, jól hangzik, hogy profi vagy, de ha nincs mellette munkád ,akkor éhen fogsz halni, szó szerint.
2016. jún. 27. 15:38
7/18 A kérdező kommentje:
Nem a pénz miatt akarok profi lenni. Nem idióta az edzőm, csak látta a tehetséget bennem (oké ez most nagyon egoistának tűnhet... :D ), és kíváncsi volt, hogy mire vagyok képes. Nem mentem neki a gyereknek, úgy volt, hogy lazán kesztyűztünk, és a srác odaütött egy olyan keményebbet. Aztán gondoltam, hogyha keménykedni akar megkapja, aztán indítottam egy rúgást combra, felemelte a lábát, és áthúztam a lába alatt, és kisöpörtem a lábát, és taknyolt egy nagyot. Felállt, valamit így elkezdett dumálni, hogy "oké így is mehet". Én meg ránéztem az edzőre, ő meg bólintott egyet! :D Aztán kicsit komolyabban nekimentünk egymásnak, inkább egy nem visszafogott sparringnak nevezném.
8/18 A kérdező kommentje:
De a kérdés inkább az lenne, hogy tegyük fel a kyokushint hobby szinten nyomtam 6 évig, tehát tényleg nem vettem hú de komolyan, mondjuk voltam diákolimpiai bajnok, de szerintem csak szerencsém volt, mert a nagyágyúk nem jöttek el. MAgyar bajnokságon meg az európabajnok srácnak két kombinció voltam... Szóval úgy veszem, hogy most kezdem az egészet. Lehet esélyem komolyabb harcossá válni, aki profi szintre jut? Edzésen multkor pl jól esett, hogy mindenkinek mondtak hibát akik párban voltak, nekem meg azt mondta az edző, hogy "Nektek itt egy plusz technika ami hasznos lehet, mert látszik, hogy ti azért jobban mozogtok". Elég jól esett, hogy sok ember ott 1-2 éve járt, és ők nem voltak olyan szinten, mint én.
A kyot leget hasznosítani k1ben, ha ügyes vagy és találsz managert, akkor 2-3 év múlva te már lehetsz profi, ha ez a célod. De akkor nem heti 3 edzést kell nyomnod, hanem napi 2-t.
2016. jún. 27. 22:51
Akkor mennél profi bokszolónak, az lehetne a munkád, ők legalább keresnek is.
2016. jún. 28. 08:22
Kapcsolódó kérdések: