Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 22 évesen ha elkezdem van...

22 évesen ha elkezdem van esélyem, hogy profi K1-es legyek?

Figyelt kérdés
Kyokushin karatéztam 6 évet, mindig is nagyon tehetséges voltam, de kb sosem edzettem itthon... Elmentem MMA-zni, és a versenyzőkkel 2 hónap után már egész méltó ellenfélként felveszem a versenyt K1 szabályrendszerben. Eléggé tehetségesnek tartanak, de mégis 22 vagyok. 35 éves kor körül már a csúcson vannak a profik, és kb 9 évesen már beiratják őket.

2016. jún. 27. 07:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Esélyed van, de itt a tehetség ér már a legkevesebbet. Ha lépsz egy lépcsőfokot, akkor rá fogsz jönni, hogy mindenki tehetséges.

A kulcs sokkal inkább az alázat. Az alázat és a tehetség egymással nem jár kéz a kézben, de ahhoz, hogy valamire vidd, csak alázattal van esélyed. Még azt mondom, hogy egetverően tehetséges sem kell, hogy legyél.

Ha nem csak "hobbiból" csinálod, hanem egy életformát húzol fel rá, egy szellemiséget, egy ringen kívüli példamutatóan alázatos ént, akkor fogod vinni valamire. Itt a sparing a legkevesebb.

Alázat és mentális erő.

Üdv

2016. jún. 29. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Kemeny edzes de most ekmondom a titkot ugyanis a siker orszagutja n Wartburgok jarnak.ettol fugg a siker semmi mastol
2016. jún. 29. 18:50
 13/18 A kérdező kommentje:
De aki tehetséges, azok között is jobb vagyok. Sok "tehetséges" srác van K1-ben, akik versenyzők, és nem csak a szorgalom miatt jó bunyósok, hanem látni hogy ésszel gondolkoddnak, mégis szerintem letudnám győzni őket, akit nem tudnék legyőzni, azon is látom, hogy fél év edzés és sikerülne talán.
2016. jún. 29. 21:20
 14/18 anonim ***** válasza:

A lecke feladva :)

Legyél tisztában a tudásoddal, de ne szállj el magadtól, az alázat a harcos egyik legfontosabb erénye.

Edz szorgalmasan, én szurkolok :)

Ha meg közben más szabályrendszerek felé is kinyílik a szemed (supercombat, mma), akkor ne félj az új dolgoktól.

Jó edzést és kitartást ! Osu

2016. jún. 29. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem a tehetség számít, hanem a szorgalom/kitartás inkább.
2016. jún. 30. 07:22
 16/18 A kérdező kommentje:
De profi K1-ben már mindenkinél megvan a szorgalom/kitartás. Tehát már csak a tehetség marad.
2016. jún. 30. 23:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát azért nem.

Dupla munkával tudni fogja bárki ugyanazt mint te, nem tudhatod hogy a szomszédja éppen 30 éve K1-ezik, és átjár hozzá gyakorolni/sparringolni.

Nameg a lelki/mentális állapot is nagyon számít, azzal hogy állsz ?

2016. júl. 1. 07:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a karriered, kérdező?
ápr. 16. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!