Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár computerben az Atech...

Kerékpár computerben az Atech milyen márka, megbízható? És milyen gyártmány? Úgy értem, melyik ország jegyzi?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 07:54
 1/1 anonim ***** válasza:
stp
2010. dec. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Kryptonite márkájú kerékpárzár. Ez a típus mennyire megbízható?

Olvasgattam és egy ismerősöm szerint is U-lakatot vegyek a biciklimhez. Ezt találtam a még elfogadható áron, ennél többet nem nagyon szánnék lakatra: Mi erről a véleményetek? Biztonságos ahhoz ez a lakat, hogy például: fél órára nyugodt szívvel hagyjam a Tesco előtt a bringámat? :)

Genesis, megbízható márka?

konkrétan a Rangert néztem magamnak de kíváncsi volnék egyéni tapasztalatokra

Hol találok olcsó megbízható első teleszkópot?

Szóval első teleszkóp érdekelne max 20 ezerig, de jó használtan is. Elég kezdő vagyok, viszont XC t ki szeretném próbálni. Légy szíves írjatok típust, véleményt és esetleg linkeljetek is ha épp tudtok olcsón.

Milyen megbízható (ingyenes) "ország" számlálót ajánlanátok weboldalra?

Üdv! Lehet egy kis világtérkép (160 képpont széles) amelyen pontok jelölik ki, honnan nézte meg a weboldalam, és esetleg ha rákattintok megnyitja nagyba egy új ablakon. Vagy valamilyen ikon ami váltogatja azoknak az országoknak a zászlóit, ahonnan megtekintették az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!