Hogyan kell mérni egy kormányszár stucni hosszát? 110 mm mit jelent? Tól ig méretet ahogy van a stucni vagy a középcsavartól a befogó közepéig?
Kapcsolódó kérdések:
Dióhéjban: a rögzítő csavart le tudtam tekerni, alátét lejött, csapágyok rögzítője lejött. Ekkor vettem észre, hogy a dió hiányzik, a szárban lévő kb 20 centis imbusz simán kijött. Maradt a villa és kormány egyben és az Istennek nem akar szétjönni, már csináltam csőből...
Olcsó, régi, teszkós mtb, valószínűleg acél. Kitekertem a menetet kb fél centire (4-5 tekerés), lecsaptam, bele is világítottam, egyenesben volt a cső. Nem forog, nem jön ki. Párszor rácsaptam kalapáccsal de semmi. Pár alkalom után már a jó helyre is fújtam egy kis...
A túrázáshoz használt kerékpárom kormánya megérdemel egy kis frissítést. A régi 25,4mm átmérős alu kormány helyett rendeltem egy szénszálasat. Korábban nem volt még karbon alkatrészem, ezért aki tudor, az írja meg, van-e valami trükkje, hogy ne rongáljam meg az új...
Hogyan vegyem ki a koskormányt anélkül,hogy le kelljen bontani a bandázst, a fékkart, stb...? Szét tudom annyira feszíteni a stucninak a befogóját? Matt feketére szeretném :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!